VIDEO Accidente rutiere pe şoselele din judeţul Buzău, în a doua zi de Paşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patru maşini au fost avariate în urma accidentului de la Spătaru

Două persoane au fost rănite iar patru autoturisme au fost avariate, azi-noapte, în urma unui accident produs pe drumul european E85, pe raza localităţii buzoiene Spătaru. Toate maşinile mergeau dinspre Bucureşti spre Buzău iar carambolul s-a produs în momentul în care primul dintre autoturisme a încercat să vireze. Tot în Buzău, un pieton a fost lovit mortal de un TIR, în dreptul popasului Merei.

Accidentul a avut loc după ora 22.30, la opt kilometri de municipiul Buzău. În momentul în care şoferul unui autoturism Logan a încercat să vireze la stânga pentru a intra pe un drum lateral, a fost lovit de un autoturism Renault care circula în spatele său. Imediat, un alt autoturism Renault s-a oprit brusc lângă cele două maşini însă un al patrulea vehicul, o camionetă, a intrat în aceasta şi a proiectat-o în maşinile din faţă.

În urma accidentului, toate cele patru maşini au suferit avarii iar două persoane, mamă şi fiică, au fost rănite şi transportate la spital, cu contuzii superficiale.

Într-un alt accident, produs pe raza judeţului Buzău, un bărbat şi-a pierdut viaţa, azi-noapte, după ce a fost lovit de un TIR care circula pe drumul naţional 1 B, Buzău - Ploieşti. Pietonul se afla pe marginea drumului, în dreptul Popasului Merei.