Sinucigaşul de la Vadu Paşii, un tânăr surdo-mut. Ionica Tarău a postat un mesaj sfâşietor pe Facebook despre tânărul care i-a fost membru în asociaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul din Mânzăleşti care a căzut în această dimineaţă de pe podul de la Vadu Paşii era surdo-mut. Adrian Putinică avea un loc de muncă, locuia cu chirie în municipiul Buzău şi avea un cerc de prieteni apropiaţi. Tânărul nu era căsătorit şi provenea dintr-o familie cu mulţi copii.

Apropiaţii sunt stupefiaţi de moartea tânărului. Ei spun că, deşi cu handicap, Adrian Putinică se bucura de viaţă şi nu avea motive să se sinucidă. Împrejurările exacte ale morţii sale vor fi stabilite de poliţişti.                                                                                 

Printre cei care au reacţionat după moartea tânărului surdo-mut este şi Ionica Tarău, preşedintele Asociaţiei 1 Iunie, una dintre pesoanele care se ocupă de persoanele deficienţe de auz şi vorbire.

”Astăzi s-a stins din viaţă tânărul surd Putinică Adrian. Copile drag, prieten al fiul meu, de ce ai ajuns tu să îţi pui capăt zilelor? Durere şi suferinţă astăzi pentru fiul meu care în câteva ora va susţine un examen. Au fost colegi de clasă, au fost prieteni buni, a fost pentru mine un copil. Mi se rupe inima în două de suferinţă! Dumnezeu să te aibă în grijă sa iar pentru familia ta distrusă, condoleanţe!”, a scris Ionica Tarău, preşedintele Asocieaţiei 1 Iunie.

Un tânăr de 25 de ani din localitatea Mânzăleşti s-a sinucis, joi dimineaţă aruncându-se de pe Podul de la Vadu Paşii. Tânărul a sărit peste balustrada podului pietonal şi s—a aruncat la baza podului pe o limbă de beton fără a avea nici o şansă de supravieţuire.