Baschetbaliştii buzoieni, victorioşi după confruntarea cu Sibiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de baschet CSS Miandra Buzău a învins cu scorul de 89-73 (21-27;27-22;26-12;13-12) pe C.S.S.Sibiu,meci care a contat pentru faza semifinală a Campionatului Naţional(Under 18). Partida s-a disputat săptămâna trecută în sala clubului buzoian.

Antrenorul Ciprian Borcila a avut la dispoziţie următorii jucători:Barbu (23 puncte), Ungureanu (20), Popa (15), Calugaru (13), Ene (9), Jifcu (5), Zecheru (2), Aldea (2), Stanciu, Tudor, Leu, Zaharioiu, Negoita.

”Chiar dacă după rezultat pare un meci care a fost la discreţia noastră,lucrurile nu au stat întocmai. În prima parte a partidei,sibienii au cam condus jocul, fiind peste noi cu 6-9 puncte însă pauza mare a venit foarte bine pentru noi. Astfel, în a doua jumătate noi am reuşit să punem stăpânire pe meci şi am făcut o apărare mult mai bună iar jocul colectiv pe cele două faze a funcţionat extraordinar. Jucătorii noştri şi-au găsit-spaţii de pătrundere şi  primire a mingii,foarte bine gândite iar asta înseamnă că ştim să jucăm tactic. Vreau sa-i felicit pe băieţi pentru evoluţie si rezultat", a declarat antrenorul echipei, CSS Miandra Buzău, Ciprian Borcilă.

În etapa viitoare buzoienii se vor deplasa la Câmpulung Muscel,unde vor juca împotriva celor de la C.S.Sport Total.