SINUCIDERE LA TVR: Un angajat s-a spânzurat în subsolul clădirii din cauza datoriilor la bancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Ciobanu, în vârstă de 45 de ani, angajat ca liftier al TVR s-a spânzurat în această dimineaţă în subsolul televiziunii din cauza datoriilor pe care le avea către bancă.

UPDATE 13:09 Unul dintre angajaţii TVR, prieten apropiat cu bărbatul, susţine că acesta şi-ar fi pus capăt zilelor din cauza datoriilor pe care le avea la bancă. Acesta a lăsat în urmă o fată, o soţie îndurerată şi o mamă paralizată.

"Echipajul SMURD care s-a deplasat la sediul TVR a constatat decesul persoanei pentru care fusese solicitată ambulanţa", a declarat pentru "Adevărul de Seară", Bogdan Opriţa.

O gravidă s-a sinucis din cauza soacrei

ANALIZĂ : Ce-i împinge pe tinerii de azi la sinucidere

El a mai precizat: "Cazul a fost preluat de reprezentanţii IML şi de poliţie!"

Reprezentanţii TVR au confirmat pentru „Adevărul de Seară” faptul că, în această dimineaţă, un bărbat angajat al televiziunii publice a fost găsit spânzurat în sediul TVR. Este vorba despre un angajat la departamentul de electromecanică.

Întrucât familia nu a fost încă anunţată, reprezentanţii TVR insistă ca numele persoanei să nu fie făcut public.

Angajat în serviciul tehnic, bărbatul avea 45 de ani şi multe datorii. El a fost găsit în jurul orei 10.00, în subsolul clădirii turn a Televiziunii.

"Un coleg din TVR, în vârstă de 45 de ani, angajat ca electromecanic de ascensoare al Direcţiei Tehnico-Administrative, a încetat din viaţă astăzi dimineaţă, în subsolul turnului TVR. Potrivit primelor indicii venite din partea anchetatorilor, este vorba de o sinucidere prin spânzurare, din motive personale", confirmă reprezentanţii TVR.

"TVR va oferi sprijin material familiei care trece prin această grea încercare şi este alături de aceasta", spun reprezentanţii Televiziunii Române.