Doi bărbaţi arestaţi preventiv după ce ar fi jefuit şi bătut un taximetrist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Taximetristul fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat/Sursa Foto: Inquam Photos

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv în urma unei altercaţii pe care au avut-o cu un taximetrist în Sectorul 3 din Capitală. Taximetristul a fost rănit şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Incidentul a avut loc în dimineaţa zilei de 1 august. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat.

”Din primele date a rezultat că în cursul dimineţii, persoana vătămată ar fi solicitat sprijinul unui coleg să găsească mai multe persoane, care i-ar fi sustras o sumă de bani. La un moment dat, victima i-a indicat colegului că a observat persoanele căutate, a coborât din maşină, moment în care s-a declanşat conflictul în care bărbatul a fost lovit”, potrivit anchetatorilor.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, au fost identificate persoanele implicate, doi bărbaţi de 19 şi 25 de ani.  

Aceştia au fost audiaţi şi a fost dispusă măsura reţinerii. Cei doi indivizi au fost prezentaţi în faţa instanţei, care a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvâşirii infracţiunii de vătămare corporală.