Accident mortal lângă București. Doi tineri au murit pe loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedie, noaptea trecută, la ieșirea din capitală spre Bragadiru. Doi tineri au murit după ce mașina în care se aflau a lovit parapetul de pe mijlocul drumului și s-a răsturnat.

Accidentul rutier a avut loc pe șoseaua Alexandriei, în orașul Bragadiru.

Mașina s-a răsturnat după ce șoferul ar fi pierdut controlul volanului, a lovit un stâlp și s-a oprit într-un imobil. Impactul a fost atât de violent încât cei aflați în autoturism, un tânăr de 21 de ani și o tânără de 19 au murit, se arată într-un comunicat al poliției. 

„La fața locului, polițiștii rutieri din Bragadiru și ai Serviciului Rutier Ilfov au constat faptul că un autoturism a pierdut controlul asupra direcției de mers, a lovit parapetul din beton ce separă cele 2 sensuri de mers, împrejurare în care, a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, , cu gardul unui imobil si magazinul din fata acestui imobil, după care, acesta s-a răsturnat. În autovehicul se aflau 2 persoane, de 20 și 19 ani. În urma accidentului rutier cele 2 persoane au decedat”, transmit autoritățile. 

Traficul în zonă a fost îngreunat cât timp polițiștii au făcut cercetări la fața locului.  

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.