Accident mortal lângă București. Doi tineri au murit pe loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedie, noaptea trecută, la ieșirea din capitală spre Bragadiru. Doi tineri au murit după ce mașina în care se aflau a lovit parapetul de pe mijlocul drumului și s-a răsturnat.

Accidentul rutier a avut loc pe șoseaua Alexandriei, în orașul Bragadiru.

Mașina s-a răsturnat după ce șoferul ar fi pierdut controlul volanului, a lovit un stâlp și s-a oprit într-un imobil. Impactul a fost atât de violent încât cei aflați în autoturism, un tânăr de 21 de ani și o tânără de 19 au murit, se arată într-un comunicat al poliției. 

„La fața locului, polițiștii rutieri din Bragadiru și ai Serviciului Rutier Ilfov au constat faptul că un autoturism a pierdut controlul asupra direcției de mers, a lovit parapetul din beton ce separă cele 2 sensuri de mers, împrejurare în care, a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, , cu gardul unui imobil si magazinul din fata acestui imobil, după care, acesta s-a răsturnat. În autovehicul se aflau 2 persoane, de 20 și 19 ani. În urma accidentului rutier cele 2 persoane au decedat”, transmit autoritățile. 

Traficul în zonă a fost îngreunat cât timp polițiștii au făcut cercetări la fața locului.  

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite