Doi hoţi condamnaţi definitiv au fost ridicaţi de pe stradă de poliţişti şi duşi la penitenciar pentru a-şi ispăşi pedepsele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila au organizat şi desfăşurat o acţiune, pe raza municipiului Brăila, pentru depistarea şi încarcerarea persoanelor care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.

Pe 9 mai, poliţiştii brăileni l-au depistat pe un brăilean, în vârstă de 25 de ani, pe numele căruia Judecătoria Brăila a emis, la data de 5.05.2017, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de patru ani.

De asemenea, poliţiştii postului de Poliţie comunal Berteştii de Jos l-au depistat, pe raza satului Gura Călmăţui, pe un localnic de 23 de ani, pe numele căruia Judecătoria Brăila a emis, ieri, mandatul de executare a unei pedepse cu închisoarea de doi ani.

”Cei doi tineri au fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi, fiind găsiţi vinovaţi pentru furt calificat”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.