Brăila defilează în lupta coronavirusului. Din 19 persoane infectate, 12 s-au vindecat. Printre acestea se numără şi doi medici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul

Gradual, medicii brăileni câştigă lupta împotriva COVID-19. Majoritatea persoanelor internate pentru tratament în secţia de Boli Infecţioase a Spitalului de Urgenţă din Brăila s-au vindecat şi au fost externate.

Veşti bune de la Brăila. 19 din cele 12 persoane diagnosticate cu COVID-19 în judeţul Brăila s-au vindecat şi au fost externate din secţia de Boli Infecţioase a Spitalului de Urgenţă din Brăila.

În urma testelor efectuate, s-a constatat că doi contacţi ai asistentei de la Terapie Intensivă infectată cu coronavirus, fiind vorba de un medic şi soţia acestuia, nu sunt infectaţi cu noul coronavirus. Printre persoanele vindecate se numără şi doi medici care activează la Galaţi.

”Situaţia bună în care ne aflăm, cu puţine cazuri internate, fără cazuri grave şi fără vreun brăilean răpus de acest inamic invizibil, nu trebuie să ne facă să ne relaxăm şi să lăsăm garda jos. Din contră, ne arată că ceea ce am făcut până acum, am făcut bine. Iar asta trebuie să ne dea energia să mai rezistăm încă o perioadă, pentru a putea reveni la o viaţă normală!”, este mesajul adresat brăilenilor de Paşte de Cătălin Boboc, prefectul judeţului Brăila.