Alegeri prezidenţiale 2014. Primar acuzat că a bătut un alegător lângă secţia de votare, fiindcă nu a votat cu Victor Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un botoşănean din satul Drăguşeni spune că a fost bătut de primarul PSD din localitate chiar lângă secţia de votare, la alegerile prezidenţiale 2014. Omul a ajuns la spital cu o ambulanţă şi spune că motivul pentru care a fost luat la pumni de edil este opţiunea sa politică. Mai precis, nu l-a votat pe Victor Ponta. În scenă au intrat şi membrii ACL care au mediatizat cazul.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. A început circul electoral la Botoşani. Un alegător din satul Drăguşeni, se pare cu vederi politice de dreapta, a fost adus cu sprijinul membrilor ACL la spital. Omul se plânge că a fost bătut de primarul PSD al localităţii, Eugen Nechita, fiindcă nu a votat cu Victor Ponta, candidatul social-democraţilor la prezidenţiale. 

Cazul a fost făcut public de co-preşedintele ACL Botoşani, Cătălin Flutur. „Domnul primar de Drăguşeni, în stilul său caracteristic şi-a ieşit din pepeni şi a lovit un cetăţean. Îl vom duce la spital“, spune Flutur. 

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Totodată, omul bătut, Constantin Condrat din Drăguşeni, adus cu ambulanţa la spital, spune că a fost luat la pumni de edil chiar lângă secţia de votare, motivul fiind opţiunile sale politice. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani, nu a fost sesizat încă în legătură cu acest caz.

   

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

UPDATE Un ofiţer de la Secţia 3 de Poliţie a fost reţinut după ce ar fi bătut şi torturat un bărbat chiar în ziua alegerilor europarlamentare

PAMFLET Ghiaurilor de la Gurile Dunării li se mai încinge mintea, uneori