Unde mai găsim locuri libere în oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Localurile din oraş mai au locuri locuri libere pentru seara aceasta

Restaurantele Codrişor şi Diana sau localurile Tonight şi Erin's Pub mai au locuri disponibile. Cei care n-au reuşit să îşi rezerve un loc pentru o seară specială dedicate iubitei sau soţiei pot sta liniştiţi pentru că nu toate localurile sunt pline

Chiar dacă nu au un program special, nici meniu sau suprize pentru cei care aleg o seară în oraş, localurile mai au mese libere care se pot ocupa şi fără rezervare.

Diana şi Codrişor, restaurante disponibile

Bistriţenii care caută un loc mai select pentru a-şi răsfăţa partenerele pot profita de oferta restaurantelor Codrişor şi Diana. „Mai avem locuri libere, nu foarte multe. Peste 50 la sută din capacitate este rezervat", spune Emilia Sîngeorzan, recepţioner la Hotel Diana. Şi la restaurantul Codrişor puteţi găsi o masă liberă pe care o puteţi reţine chiar fără rezervare. „Clienţii pot veni cu toată încrederea şi fără să mai sune. Mai avem locuri", confirmă Lenuţa Rad, responsabilul restaurantului. Dacă sunteţi în căutarea unui local mai puţin pretenţios, dar foare primitor şi cochet, atunci Erin's Pub, de pe strada Gheorghe Şincai poate fi o opţiune. „Nu avem rezervări pentru luni. Mese sunt destule şi îi aşteptăm", spune Timea Palatkaş, ospătar în local. Şi în Clubul Tonight s-ar putea să mai găsiţi mese neocupate. Merită să faceţi o încercare, mai ales că multe din mesele rezervate se vor elibera după două sau trei ore.

Coroana de Aur şi Crama Veche sunt ocupate

Restaurantele mari nu au dus lipsă de clienţi pentru această seară. Astfel, la Crama Veche, de pe strada Parcului, nu mai este loc nici să arunci un an, iar rezervările s-au făcut şi cu două săptămâni în avans. „Oamenii au venit din timp. Avem şi firme şi cupluri care iubesc mâncarea tradiţională şi specialităţile din vânat", spune Alin Dejan, şef de tură în restaurant.  Şi la restaurantul Coroana de Aur locurile s-au cam luat. „Nu mai avem mese libere. Am avut petreceri şi sâmbătă şi duminică", explică Ioan Murşan, responsabil al restaurantului. 

8 Martie bate Valentine's Day 

Rezervările pentru petrecerile de 8 Martie, fie că au fost programate la final de săptămână sau în această seară, au fost mult mai profitabile pentru patronii restaurantelor şi localurilor din Bistriţa decât sărbătoarea iubirii în varianta americană. „De Valentine's Day nu au fost atât de multe rezervări. De 8 Martie a mers bine şi anul acesta şi anul trecut. Probabil, bistriţenilor nu le plac decât sărbătorile  româneşti", este de părere Mureşan, de la restaurantul Coroana. Cu toate că nu au dus lipsă de clienţi, unii patroni îşi aduc aminte de petrecerile de acum doi, trei ani. „Nu se compară numărul de rezervări cu ce se întâmpla acum câţiva ani. Se simte criza, clar", este de părere Lenuţa Rad, responsabil al Restaurantului Codrişor.

                                                   Preţuri din  meniu

Ciorbe                                                                                   6, 2 lei

Piept de pui la grătar , garnitură de ciuperci                   21, 5 lei

O sticlă de vin                                                                       30 de lei

Prăjitură                                                                                   4 lei

Papanaşi                                                                                7,5 lei

Salată de fructe                                                                      8 lei

Clătite                                                                                     4, 5 lei 

Mai multe pentru tine:
Mesajele Vasilicăi Enache, avocata decedată în explozia din Rahova, analizate de criminalist: „În acel bloc era o bombă cu ceas”
Tânăra de 16 ani care a întors toate scaunele la „Vocea României” încă de la primele note. Smiley: „Eu nu am mai auzit niciodată așa ceva”
Acuzată că poartă genți de lux, dar că nu-și ajută tatăl aflat la azil! Ion Cassian o apără pe Irina Columbeanu: „Nu-i duceți grija lui Irinel, are șifonierul plin cu...!”
Prințul renegat, un libidinos notoriu! Apela la angajații de la Palat să facă rost de femei și-și dorea ”blonde și balerine”
Exclusiv! Acasă la Chef Alexandru Sautner. Juratul "Chefi cu cuțite" ni le prezintă pe fetele care-l împlinesc ca soț și tată
Cine este Bogdan Boitor, noul iubit al Ilincăi Vandici. În ce oraș din România a dus-o pe vedetă în vacanță
Lupu Rednic ține cură de slăbire, la 56 de ani: „Grăsimea-i bună numai în tigaie!”. Secretul sănătății: un păhărel de horincă și untură de porc de Mangalița. Cât costă dieta?
Ce tranzacții suspecte a descoperit Libra Bank în conturile AUR. Ce plăți s-au făcut către patronul Realitatea PLUS, unde Simion și Georgescu sunt lăudați excesiv
Cea mai puternică rugăciune! Spune-o zilnic şi scapi de orice rău
Cine a fost Dorin Pavel, inginerul care a plănuit marile hidrocentrale din România
Faza de explorare la Neptun Deep, cel mai mare offshore din Marea Neagră, va fi prelungită cu doi ani pentru posibile noi descoperiri