Bistriţa: Ghid de supravieţuire pentru Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii se distrează în cluburi (foto: Club Metropolis)

Cluburile şi restaurantele din oraş sunt o alternativă pentru bistriţenii care nu vor să stea acasă de Revelion. Rezervări se mai pot face mâine la restaurantele din oraş. Pentru un meniu, alcătuit din preparate culinare din bucătăria internaţională, oamenii ar trebui să scoată din buzunar de la 55 de lei la 250 de lei.

Bistriţenii care, din varii motive, nu s-au hotărât unde să-şi petreacă noaptea dintre ani şi care nu vor să rămână acasă de Revelion mai pot alege dintre ofertele cluburilor şi restaurantelor din oraş. Aceştia pot să-şi mai rezerve un loc până mâine, la ora 12.00, la restaurantele din Bistriţa, dar şi în seara zilei de 31 decembrie, la unele cluburi din oraş.

30 de lei, intrarea la „Metropolis"

Întârziaţii pot admira, la miezul nopţii, focurile de artificii de pe pietonalul din centrul oraşului, după care, dacă trupele şi soliştii care concertează - Vank şi Ania - nu sunt pe gustul lor, pot să-şi petreacă Revelionul în cluburi.

Managerul clubului cu cea mai mare capacitate de locuri din oraş, „Metropolis", Carmen Cîrmaci, spune că mai sunt 20 de locuri libere. Pentru a intra la Metropolis, în noaptea de Revelion, ei trebuie să plătească un bon de consum în valoare de 30 de lei. „În noaptea de Revelion, accesul se face doar după ora 00.30 pentru cei care nu au rezervare", adaugă managerul clubului.

La un alt club din Bistriţa, „Tonight", se mai pot face rezervări, până mâine inclusiv, pentru peste 50 de locuri. „Cei care vin trebuie să achite tichetul de intrare în valoare de 100 de lei. Meniul va fi variat", spune patronul de la „Tonghit", Traian Ogâgău.

Meniu din bucătăria internaţională la restaurant

La restaurantul „Central" de pe pietonal mai sunt 30 de locuri vacante. Acestea pot fi rezervate până mâine, la ora 12.00. Pentru a petrece noaptea dintre ani la acest local, bistriţenii trebuie să plătească 250 de lei, iar dacă vor să revină şi a doua zi, 80 de lei.

Şefa de unitate de la „Central", Lenuţa Bordeianu, spune că meniul va fi compus din preparate specifice bucătăriei internaţionale. „Mâncăruri tradiţionale româneşti, adică sarmale, ciorbă de porc, friptură de ceafă şi vin de Lechinţa, vom servi doar a doua zi. De Revelion vom oferi o gustare rece din 16 preparate. Dintre acestea amintim: cotlet cu prosciutto, guzoane de şalău în cocos şi terină de caşcaval cu brânză în mucegai. Apoi vom servi specialităţi culinare franceze", detaliază Lenuţa Bordeianu.

Mai multe pentru tine:
Cadouri de Crăciun pentru bărbați care aduc zâmbete: cele mai haioase pijamale și pulovere, sub 100 de lei, care fac sărbătorile memorabile
ElectroWeekend eMAG: Top 15 produse cele mai populare și testate de clienți, cu cele mai mari reduceri. Pune-ți electro oferta sub brad!
eMAG MultiDeals 2025: Ghid complet pentru extra reduceri de până la 20% și cele mai populare 11 produse de cumpărat
Crăciun 2025: Cele mai bune jucării educative pentru copii – Cadouri care dezvoltă imaginația, inteligența și curiozitatea lor. Investește în viitor
Adio, nuntă regală! Prințul s-a despărțit de iubita pe care tocmai i-o prezentase Prințului Albert de Monaco
Top 10 brazi artificiali de Crăciun 2025 cu cele mai bune recenzii și extrareducere de până la 40% pe eMAG. Alege bradul perfect și profită de discounturi
Cadouri de Crăciun 2025 pentru ea – White Luxury Gifts: eleganță, stil, statement și surprize premium sub 100 €
Circ total la Bruxelles. Ghiță ciobanul a ajuns în Parlamentul European și protestează împotriva Ursulei: „I-am adus slană” VIDEO
Cele trei zodii care trag lozul câștigător începând cu 15 decembrie. Vor triumfa pe toate planurile, niciodată nu au avut așa noroc
De câți bani ai nevoie ca să trăiești decent în Spania. O româncă a spus cât a cheltuit în noiembrie: „O viață fără lipsuri”
Cine sunt, de fapt, Dragoș și Gheorghe Vîlcu, despre care se spune că finanțează din umbră Recorder și Hotnews