Bărbat de 75 de ani călcat de o căruţă plină cu lemne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân de 75 de ani din satul Piatra, comuna Chiuza,  judeţul Bistriţa-Năsăud a murit miercuri după masa după ce a fost călcat de păruţa plină cu lemne

Bătrânul se întorcea de la pădure, unde a fost să aducă lemne când s-a dat jos din căruţă să defrânze şi probabil s-a înpiedicat şi a căzut sub roţile atelajului. „Este o nenorocire provocată de un accident pentru că altfel nu ne explicăm cum s-a întâmplat acest lucru. În cei 75 de ani a făcut de sute de ori drumul şi era ajuns deja pe loc drept când s-a întâmplat. Din ceea ce povestesc vecinii s-a dat jos să defrânze căruţa apoi a mers să ia caul când a căzut pur şi simplu sub roţi. Sau s-a împiedicat sau l-a călcat calul pe un picior pentru că avea o cizmă căzută din picior. Atelajul a trecut cu ambele roţi din partea stângă peste pieptul lui, iar medicii de pe ambulanţă nu au putut decât să constate decesul", povesteşte Grigore Bradea, primarul din Chiuza.

Trupul neînsufleţit al bătrânului a fost dus la spitalul din Beclean pentru necropsie.  

Mai multe pentru tine:
Biden a evitat să răspundă la întrebarea dacă SUA au dovezi ale crimelor de război israeliene
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Concedieri pe bandă rulantă la Arad, în industria auto. Sute de angajați disponibilizați: „s-au redus foarte mult comenzile”
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
Florian Coldea, urmărit penal de DNA. El este inculpat într-un dosar de spălare de bani
Declarații de ultimă oră despre audierile de la DNA. Un fost general SRI a oferit informații amănunțite pentru anchetă
Statele Unite au anunțat lansarea, împreună cu UE, a unui mecanism de combatere a „propagandei ruse și chineze” în Balcani
O instanță din Franța a ordonat lui X să plătească redevențe către mass-media pentru utilizarea materialelor acestora
Horoscop săptămâna 24-30 mai 2024. Patru zodii care își pot schimba destinul până la finalul lunii, dacă sunt atente la semne
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
24 mai: Mesajul „morse”, descoperirea lui Samuel Morse, cu care a fost inaugurată prima linie telegrafică din America