VIDEO Imagini scandaloase. Cum prepară un comerciant aluatul pentru plăcinte la un târg de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aluatul este amestecat cu bormaşina, într-o găleată. FOTO: Captură Video

Imagini şocante au fost surprinse la Târgul de Crăciun din Baia Mare. Un comerciant a fost filmat în timp ce învârtea aluatul pentru plăcinte cu o bormaşină. Inspectorii de la Protecţia Consumatorului s-au autosesizat şi fac verificări.

Cazul nu este însă unul singular. Tot în Baia Mare, la ediţiile precedente ale Sărbătorii Castanelor, un alt comerciant a fost surprins făcând acelaşi lucru. Acesta a fost amendat cu suma de 30.000 de lei după ce în spaţiul public au apărut imaginile când prepara aluatul pentru plăcinte cu bormaşina, pe jos.

 Lecţia se pare că nu a avut efect asupra celorlalţi comercianţi, astfel că zilele trecute un alt agent economic a fost surprins făcând acelaşi lucru.

Comerciantul surprins în timp ce amesteca aluatul cu bormaşina. Sursă Video: ActualMM.ro

Deşi ar trebui să preparare aluatul respectând anumite norme de igienă şi cu ustensile specifice, comerciantul care este participant la Târgul de Crăciun din Baia Mare probabil s-a gândit doar la beneficiul financiar. Astfel că, fără să fie interesat de sănătatea clienţilor, acesta prepară aluatul direct cu bormaşina, într-o găleată, direct pe podeaua căsuţei care a închiriat-o pentru desfăşurarea activităţii economice.

Citeşte şi

 

Un pacient ars refuzat de spitalele din România a fost trimis la o clinică din Viena pe cheltuiala patronului său

Cum este investigat cazul de sclavie din judeţul Maramureş. Copiii explotaţi acolo au fost repatriaţi de urgenţă în Germania