VIDEO Grav accident de circulaţie în Baia Mare. Un motociclist a murit şi alte două persoane au fost rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La scurt timp după ce motocicliştii au închis sezonul moto pentru anul 2013, când aceştia erau mulţumiţi că şoferii au învăţat să-i respecte în trafic şi că numărul accidentelor a scăzut, un tânăr maramureşean a mai făcut o victimă. Şoferul unui autoturism înmatriculat în Anglia a întors pe linia dublă continuă şi a lovit în plin un motociclist.

La scurt timp după ce motocicliştii au închis sezonul moto pentru anul 2013, când aceştia erau mulţumiţi că şoferii au învăţat să-i respecte în trafic şi că numărul accidentelor a scăzut, un tânăr maramureşean a mai făcut o victimă. Din cauza neatenţiei, un şofer a întors pe linia dublă continuă şi a lovit în plin un motociclist. 

Accidentul a avut loc marţi, în jurul orei 21.30, când un băimărean în vârstă de 24 de ani ce conducea un autoturism pe Bulevardul Bucureşti, fără să se asigure, a efectuat un viraj la stânga peste marcajul longitudinal dublu continuu. Din nefereicire, acesta nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune laterală cu o motocicletă condusă regulamentar din sens opus. În urma impactului, motociclistul, băimărean în vârstă de 26 de ani a decedat, iar conducătorul auto şi o pasageră în autoturism au suferit leziuni corporale. Pasagera, adolescentă în vârstă de 15 ani, a rămas internată la spital. 

Din nefericire motociclistul a decedeta pe loc, impactul fiind unul foarte dur. Cele două persoane din autoturism, şoferul şi o minoră în vârstă de 15 ani, au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare. Şoferul prezenta leziuni la nivelul capului iar tânăra a fost internată la Urgenţă Pediatrie pentru investigaţii.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz urmând ca la finalizarea anchetei persoana vinovată să fie trasă la răspundere pentru fapta sa.