Ţepuită de un bişniţar din Baia Mare cu 2.000 de lei. Femeia a vrut să schimbe 500 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fermeie din Baia Mare, tepuită cu 2000 de lei de un bisnitar

O femeie din Baia Mare a fost ţepuită de un bişniţar cu nu mai puţin de 2.000 lei. Iniţial femeia a vrut să schimbe 500 de euro de la o casă de schimb valutar, însă înainte de a intra în acea casă de schimb a fost acostată de un bărbat care i-a propus un preţ mai bun. Numai că...ţeapă.

Potrivit declaraţiilor făcute de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş, Cecilia Grozavu, în data de 6 octombrie "la Poliţia Municipiului Baia Mare s-a prezentat o femeie care a reclamat că a fost victima unei înşelăciuni. Din declaraţiile acesteia s-a stabilit că în jurul orei 09.45 aceasta s-a deplasat pe Bulevardul Unirii din Baia Mare pentru a schimba la o casă de schimb valutar suma de 500 de euro". 

În acel moment, a declarat femeia poliţiştilor, a fost acostată de un bărbat necunoscut care i-a propus să facă tranzacţia la un curs mai bun decât cel de la casa de schimb. Femeia a fost de acord, dar în loc de suma de 2200 de lei cuvenită, a primit suma de 200 de lei, fiind astfel înşelată cu suma de 2000 de lei. Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării autorului şi pentru recuperarea prejudiciului.