Ecran uriaş pe esplanada din centrul Slatinei pentru meciul România-Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ecranul uriaş va fi amplasat pe esplanada din centrul Slatinei    (FOTO: Mugurel Manea)
Ecranul uriaş va fi amplasat pe esplanada din centrul Slatinei    (FOTO: Mugurel Manea)

Iubitorii din Slatina ai naţionalei de fotbal vor avea parte de o mare surpriză în acest week-end deoarece vor avea posibilitatea de a viziona în direct meciul dintre România şi Ungaria în aer liber chiar în centrul oraşului. În acest sens, autorităţile locale au decis să amplaseze un ecran uriaş pe esplanada din centrul urbei pentru meciul de sâmbătă – 11 octombrie, din preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2016.

Un ecran de dimensiuni impresionante va fi montat în ziua menţionată lângă sediul Casei de Cultură a Sindicatelor din Slatina, pe esplanadă, pentru vizionarea meciului pe care echipa de fotbal a ţării noastre îl va disputa sâmbătă - 11 octombrie, în compania Ungariei.

Din acest motiv, Primăria Slatina a decis să vină în sprijinul microbiştilor autohtoni, iar sâmbătă va fi amplasat în perimetrul anterior menţionat un ecran de 12 metri pătraţi (4x3), unde fanii Naţionalei de fotbal care nu au avut bani de bilete pentru a urmări meciul direct de pe Arena Naţională din Bucureşti, sau cei care vor să trăiască atmosfera meciului altfel decât între patru pereţi, pot viziona partida.

Publicul va urmări meciul în picioare deoarece în zonă nu vor fi amplasate scaune. Vor avea însă la dispoziţie materiale specifice unei galerii la un meci de fotbal, precum confetti şi trompete – dar fără petarde, toate urmând a fi utililizate pentru a crea o atmosferă incendiară. Meciul va începe la orele 19.00.

Demn de menţionat este că acelaşi lucru se va întâmpla şi pe 14 octombrie, când România va juca cu Finlanda, dar şi pe data de 14 noiembrie, când ţara noastră va întâlni Irlanda de Nord.

Mai puteţi citi:

Maidanezii din Slatina rămân liberi pe străzi

Slatina: Invitaţie la teatru pentru finele lunii

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite