Penticostalii maramureşeni îşi vor arăta în stradă susţinerea pentru familiile Bodnariu şi Nan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Familia Bodnariu    Foto: Adevărul

În semn de solidaritate faţă de familiile Nan şi Bodnariu, Comunitatea Regională Penticostală a Maramureşului şli Sătmarului organizează o manifestare ce va avea loc sâmbătă, 30 ianuarie, în Piaţa Revoluţiei din Baia Mare.

Scopul manifestării este acela de susţinere faţă de familiile Marius şi Ruth Bodnariu, respectiv Dumitru şi Mihaela Nan, în demersurile lor pentru întregirea familiei. 

Organizatorul preconizează participarea a 2500 de persoane. Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Maramureş vor asigura ordinea şi liniştea publică pentru desfăşurarea în condiţii optime a aceste manifestări.

Jandarmii sfătuiesc cetăţenii să nu poarte la vedere bunuri de valoare (bijuterii, sume de bani etc.), care pot atrage atenţia persoanelor cu intenţii dubioase, să nu îşi lase eventualele bagaje nesupravegheate, iar în cazul în care sunt însoţiţi de copii, să le acorde acestora o atenţie deosebită, deoarece se pot rătăci cu uşurinţă. 

De asemenea, pentru evitarea producerii oricărui incident nedorit, ei recomandă participanţilor la aceste manifestări să respecte indicaţiile forţelor de ordine. 

Comunitatea Regională Penticostală a Maramureşului şi Sătmarului are sediul în Baia Mare, strada Iasomiei nr. 5 şi este reprezentată prin pastorul Vanciu Vasile şi pastorul Todoran Grigore. 

Cele două familii au rămas fără copii după ce autorităţile norvegiene i-au luat pentru a-i da spre adopţie. Părinţii au fost bănuiţi că şi-ar bate copiii.

Mai puteţi citi:

Amendat şi purtat pe drumuri. IPJ a făcut Apel în cazul bărbatului pe care l-a amendat că a sunat la ”Radarul Pădurilor”