AUDIO Limbaj de mahala. Un deputat maramureşean îl descrie drept „dobitoc“ şi „berbec“ pe directorul Electrica Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Man, deputat PDL Foto: Arhivă

După ce a rămas fără curent, din cauza unor lucrări în localitatea unde locuieşte, deputatul PDL Mircea Man a sunat la departamentul „Deranjamente“ al societăţii Electrica, unde a avut un limbaj nu tocmai civilizat. Recunoscând că nu peroana cu care a vorbit este vinovată, acesta şi-a revărsat nervii pe directorul sucursalei Baia Mare.


După ce şi-a prezentat iniţial funcţia, deputatul Mircea Man a ţinut telefonic un mic discurs despre fostul său coleg de partid, Doru Leşe, actualul director al sucursalei Electrica Baia Mare.  „Cand a luat contorul, cu un berbec ca Leşe Doru, nu m-aţi întrebat şi când imi luaţi lumina şi mi se topesc toate frigiderele şi toate astea, nu m-o anunţat nimeni. Despre ce vorbim?“, a spus deputatul.  
 

Deranjat de explicaţiile primite legate de anunţarea unor intervenţii în localitatea Rohia, deputatul a comis-o din nou. „Normal că din Rohia sun. Deci mi-aţi luat contorul când eu plătesc online toate lucrurile, cu un dobitoc ca şi Leşe Doru şi acuma când n-am curent dumneavoastră nu anunţaţi pe nimeni!”, a mai spus Mircea Man.  

Probabil într-o încercare de a-şi evidenţia din nou funcţia pe care o ocupă, deputatul PDL a spus că nu va face plângere la sediul Electrica, ci la „Comisia de Abuzuri pe care o conduc!”. 

Ponta: „Tokes are limbaj horthyst, împreună cu Macovei  reprezintă de 20 de ani interese antiromâneşti“

INFOGRAFIE Recunoaştem mincinoşii prin limbajul corpului