Şofer omorât în bătaie la Bacău pentru că a atins din greşeală cu maşina oglinda unei dubiţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul

O crimă înfiorătoare a avut loc miercuri seara pe o stradă în Bacău, după o acroşare în trafic şi un scurt scandal. Doi bărbaţi au fost deja reţinuţi, după ce victima a fost găsită pe asfalt, fără suflare.

Din informaţiile furnizate de IPJ Bacău, miercuri, 6 iulie, în jurul orei 19,35, poliţiştii băcăuani au fost sesizaţi printr-un apel la 112 despre un conflict spontan, pe o stradă de lângă Şcoala 10. Ajunşi la faţa locului, agenţii au găsit un bărbat căzut pe asfalt, iar echipajul de prim ajutor sosit acolo a constatat decesul acestuia.

După ce victima a acroşat în trafic oglinda unei dube, din vehicul au coborât doi bărbaţi. Însoţit de pasagerul din dreapta, şoferul maşinii de marfă a coborât şi l-a lovit pe bărbatul de 53 de ani până când acesta s-a prăbuşit. Cei doi atacatori şi-au lăsat victima în mijlocul străzii şi au plecat cu duba în viteză.

„Din câte am înţeles, domnul care a decedat a lovit maşina unui tip cu Ford Transit, după care ăla s-a dat jos şi l-a bătut. Poliţia e la Şcoala 10 să facă rost de imagini de pe supraveghere”, a spus un martor, potrivit Pro Tv.

Sora victimei a venit la faţa locului, însă oamenii legii n-au lăsat-o să se apropie. Femeia le-a spus că este al doilea frate pe care îl pierde într-o lună.

După ce au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere, poliţiştii i-au identificat pe cei doi suspecţi de crimă, i-au prins la ieşirea din Bacău la mai puţin de două ore după incident şi i-au dus la audieri. Un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a preluat ancheta.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Avertizarea unui cercetător de top: „Doar 2% apă în sol, în zona Moldovei. Plantele se vor usca curând”

Autostrada Braşov-Bacău. CNAIR ia măsuri după ce contractul privind studiul de fezabilitate a fost reziliat

Mai multe pentru tine:
Gripa aviară la vaci se răspândește rapid în Statele Unite ale Americii. Care este pericolul pentru Europa
Orașul unde au fost descoperite peste 80 de specii de păsări. Multe sunt răpitoare și au cuiburile în fisurile blocurilor
BEJ Prahova admite candidatura „baronului Lamborghini” Iulian Dumitrescu, cercetat penal, pentru un nou mandat la șefia CJ
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Revenirea lui Halep, un fiasco. Roma i-a spus pas, Roland Garros se dezice de jucătoarele dopate
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Sâmbătă, Pelerinaj de Florii în Bucureşti. Traseul şi programul procesiunii
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Katie Price „a fentat” audierea în procesul de faliment de la Înalta Curte pentru a pleca în Cipru cu iubitul ei. Ce scuză a găsit
Laurențiu Reghecampf, probleme fără sfârșit. E urmărit penal pentru violențe în familie
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"