Autostrada Braşov-Bacău. CNAIR ia măsuri după ce contractul privind studiul de fezabilitate a fost reziliat

0
0
FOTO CNAIR
FOTO CNAIR

CNAIR a mobilizat pe traseul avizat al Autostrăzii Braşov-Bacău o echipă de specialişti care verifică în teren, iarăşi, elementele pentru noua documentaţie.

CNAIR ia primele măsuri în teren după ce Asocierea Search Corporation S.R.L. – Primacons Group S.R.L a solicitat rezilierea contractului de servicii pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate şi a Proiectului Tehnic de Execuţie pentru Autostrada Braşov – Bacău.

„Începând cu această săptămână, Compania a mobilizat pe traseul avizat al autostrăzii Braşov-Bacău, o echipă de specialişti ai CNAIR care împreună cu reprezentanţi ai ocoalelor silvice verifică „la pas”, în teren elementele necesare pentru realizarea investigaţiilor geotehnice”, au precizat reprezentanţii CNAIR.

Urmează să fie stabilite zonele de acces pentru realizarea forajelor şi identificate resursele necesare pentru realizarea forajelor. Echipele vor inventaria în teren şi condiţionalităţile de relief sau de orice alta natură.

Toate aceste elemente trebuie să fie cunoscute şi cuantificate pentru estimarea unei valori juste, înaintea lansării unei noi proceduri de achiziţie publică pentru atribuirea unui nou contract.

„Pentru urgentarea finalizării Studiului de Fezabilitate şi a Proiectului Tehnic, în documentaţia pentru noua procedură de licitaţie, se vor regăsi inclusiv informaţiile deja cunoscute printre care şi varianta de traseu finală, identificată deja înainte de rezilierea contractului cu Asocierea Search Corporation S.R.L. – Primacons Group SRL”, mai spun reprezentanţii CNAIR.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Motociclist ameninţat cu un cuţit de un şofer: „Mă faci pe mine idiot?“ VIDEO

Scandal de proporţii provocat de un tânăr într-un bar din Bacău. Un client a fost bătut minute în şir

Mai multe - Bacău

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite