Doi bărbaţi din judeţul Bacău, dispăruţi de trei zile în accidentul din Canalul Mânecii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irinel Popovici şi Mircea Ilie sunt dispăruţi în accidentul din Canalul Mânecii

Mircea Ilie şi Irinel Popovici, ambii din judeţul Bacău, sunt daţi dispăruţi după ce barca cu care au plecat în larg a fost lovită de un vas comercial. În ciuda căutărilor făcute de Paza de Coastă, aceştia nu au fost găsiţi iar şansele lor de a mai fi în viaţă sunt minime.

Elvis Cojocariu (45 de ani) este singurul supravieţuitor al accidentului din Canalul Mânecii. Cei patru români care au plecat cu o mică ambarcaţiune la pescuit au încercat să înoate în apa rece după ce vasul în care se aflau a fost scufundat de o navă comercială.
După un timp, Elvis Cojocariu a reuşit să ajungă la o geamandură, de care s-a ţinut câteva ore, până când a fost observat de echipajul unei alte nave. În scurt timp a fost găsit, înecat, Traian Dumitrache, de 51 de ani. Britanicii au continuat căutările, dar fără niciun succes în cazul celor doi români, ambii din Bacău, Mircea Ilie şi Irinel Popovici.
Familia şi prietenii celor doi băcăuani le-au adresat rugăciuni şi mesaje de susţinere pe Facebook. „Să fi reuşit cumva să scape, şansele sunt mici. Dumnezeu e mare. Poate s-a întâmplat o minune!", spune fiica lui Mircea Ilie. În barca cu care Mircea Ilie a plecat să pescuiască se afla şi cumnatul său, Irinel Popovici, de loc din Palanca, plecat în Brighton la muncă.

Mai multe pentru tine:
Declarații de ultimă oră despre audierile de la DNA. Un fost general SRI a oferit informații amănunțite pentru anchetă
Concedieri pe bandă rulantă la Arad, în industria auto. Sute de angajați disponibilizați: „s-au redus foarte mult comenzile”
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Biden a evitat să răspundă la întrebarea dacă SUA au dovezi ale crimelor de război israeliene
O instanță din Franța a ordonat lui X să plătească redevențe către mass-media pentru utilizarea materialelor acestora
Horoscop săptămâna 24-30 mai 2024. Patru zodii care își pot schimba destinul până la finalul lunii, dacă sunt atente la semne
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
Florian Coldea, urmărit penal de DNA. El este inculpat într-un dosar de mită și trafic de influență
Statele Unite au anunțat lansarea, împreună cu UE, a unui mecanism de combatere a „propagandei ruse și chineze” în Balcani
24 mai: Mesajul „morse”, descoperirea lui Samuel Morse, cu care a fost inaugurată prima linie telegrafică din America