FOTO UPDATE Baschetbalista americană s-a aruncat de la etajul 4 ”de fericire”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chelsea Ann Lyons era una dintre cele mai bune jucătoare ale BCT Alexandria

Una dintre cele mai bune jucătoare de la Baschet Club Teleorman Alexandria, Chelsea Ann Lyons, a vrut să se omoare, dar s-a ales doar cu un picior rupt. Ea s-a aruncat în gol de la etajul 4 al apartamentului în care locuia în Alexandria. A căzut pe capota unei maşini şi, din fericire, s-a ales doar cu un picior rupt, iar acum este tratată psihiatric la Spitalul din Poroschia.

Un chef pe cinste s-a terminat prost pentru una dintre cele mai bune jucătoare de baschet din campionatul naţional. Extrema echipei Baschet Club Teleorman Alexandria, Chelsea Ann Lyons, s-a aruncat de la etajul 4 al apartamentului în care locuia împreună cu o altă coechipieră, Shanita Tava Arnold.

Cele două au revenit de la un chef în jurul orei 4.00. În timp ce Shanita Arnold se afla într-o altă cameră, Chelsea Ann Lyons a deschis fereastra şi s-a aruncat în gol. Din fericire pentru ea a căzut peste o maşină aflată în parcare şi s-a ales doar cu un picior rupt, o sperietură pe cinste şi o carieră distrusă.

”Când am ajuns la spital şi am întrebat-o de ce a făcut acest gest, Lyons a început să râdă şi mi-a spus că este bine, sănătoasă şi a făcut totul ”de fericire”, a declarat pentru Adevărul directorul Baschet Club Teleorman Alexandria, Călin Voicu.

Fata a fost preluată de medicii de la Ambulanţă, iar după ce doctorii ”i-au reparat piciorul” a fost trimisă la Spitalul de Psihiatrie din Poroschia pentru mai multe controale.

Medicul psihiatru, Cristian Popa, ne-a precizat că fata a refuzat internarea şi nu a prezentat probleme psihice. Cu toate acestea, el a adăugat că baschetbalista se afla într-o avansată stare de ebrietate.

”Victima, o tânără de 23 ani, cetăţean american, a fost transportată la spital unde a primit îngrijiri medicale, starea acesteia fiind stabilă. Au fost audiate mai multe persoane în compania cărora tânăra şi-a petrecut noaptea. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc incidentul. Până în prezent a fost înlăturată, cu certitudine, posibilitatea producerii unei fapte cu violenţă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Adrian Ilicea.

Se pare că fata se afla într-o stare avansată de ebrietate în momentul în care s-a aruncat de la etaj. Chelsea Ann Lyons activează la BCT Alexandria doar de un sezon, dar s-a dovedit una dintre piesele de bază ale echipei.