Unt furat de la o firmă din Alba, vândut pe internet. Două tinere şi un bărbat, ridicaţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Poliţia Română

Poliţiştii din Alba au descins miercuri în şase locaţii de judeţ, pentru documentarea unui dosar privind furt de produse lactate de la o firmă de profil.

Un angajat al societăţii ar fi furat unt, iar, cu ajutorul a două tinere, l-ar fi vândut prin anunţuri pe reţele sociale.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 24 noiembrie 2021, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat 6 percheziţii domiciliare, toate în judeţul Alba, în cadrul unui dosar penal privind infracţiuni de furt şi tăinuire.

Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că un bărbat de 55 de ani, din judeţul Alba, angajat al unei societăţi comerciale specializată în prelucrarea laptelui, ar fi sustras unt, pe care, cu ajutorul a două tinere, de 26 şi 31 de ani, l-ar fi valorificat, ca urmare a postării unor anunţuri pe reţelele sociale.

Cu ocazia percheziţiilor, au fost identificate produse lactate în legătură cu care există suspiciunea că provin din activitatea infracţională.

Cele 3 persoane vizate de anchetă au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale. La percheziţii, alături de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, au participat poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Vă mai recomandăm:

 

S-a încheiat asfaltarea DN 75, drumul din Apuseni care nu a mai fost modernizat de peste 30 de ani VIDEO

 

Schitul pustnicului din Apuseni care umbla desculţ chiar şi iarna. De ce era considerat „văzător cu duhul”