Doi copii, loviţi pe o trecere de pietoni din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi elevi în vârstă de opt, respectiv zece ani, din Alba Iulia, au fost loviţi pe trecerea de pietoni de şoferul unui autoturism Mercedes din Cugir. Accidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 11.30, pe Bulevardul Ferdinand, în zona clădirii Romtelecom.

UPDATE: Ora 15.30 Cei doi copii se află în afară oricărui pericol.

Conform medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, unul dintre băieţi a suferit o fractură de tibie şi peroneu la piciorul drept, iar celălalt a avut doar leziuni corporale uşoare.

Şoferului  autoturismului, Petru V.,de 35 ani, domiciliat în oraşul Cugir i se va întocmi dosar penal pentru vătămare din culpă“, a spus Iulia Haţegan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

NU RATA:

Şoferul care a băgat o feţită de şase ani în comă este căutat de poliţişti

Trei motociclişti s-au zdrobit de un taxi ce le-a tăiat calea / FOTO

Mort sau în scaun cu rotile – „verdictul“ pentru unul dintre motocicliştii spulberaţi de taxi

„Doi elevi au trecut în fugă strada. Au fost transportaţi de urgenţă la spital pentru investigaţii. Starea lor este stabilă“, a spus Iulia Haţegan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Ilie Vlad, de 34 de ani, pasager pe locul din dreapta în maşina implicată în accident a spus că elevii nu au putut fi evitaţi deoarece traversau în fugă. „Un grup de şcolari, fără şefi de grup, traversau strada. Doi dintre ei s-au desprins de grup, au trecut în fugă şi s-au izbit practic în uşa din lateral a maşinii“, a spus bărbatul din Cugir. 

Acesta a precizat că băieţii nu au fost loviţi tare. „Unul dintre ei acuza dureri la genunchi. I-am dus repede la spital“, a mai precizat Ilie Vlad.

Citiţi şi: Beat mort a ucis un om sub ochii copiilor

Află detalii de ultimă oră în cazul fetiţei de 10 ani ucisă de un psihopat de 15 ani!