Bărbat din Câlnic acuzat de tentativă de omor, condamnat la 5 ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din comuna Câlnic, judeţul Alba, a fost condamnat de Tribunalul Alba la 5 ani de închisoare în regim de detenţie pentru tentativă de omor. Lazăr Victor Raiemond a înjunghiat cu un cuţit un tânăr în vârstă de 25 de ani.

Lazăr Victor Raiemond a fost trimis în judecată în luna decembrie 2012 şi a fost condamnat la primul termen de judecată. Bărbatul a recunoscut fapta şi a beneficiat de reducerea pedepsei cu o treime. Sentinţa Tribunalului Alba a fost pronunţată luni, 11 februarie, şi poate fi contestată la Curtea de Apel Alba Iulia.

Infracţiunea a avut loc în noiembrie 2012. Într-o parcare de camioane situată pe strada Industriilor din municipiul Sebeş, s-a produs un conflict spontan între cei doi bărbaţi, în timpul căruia victima a fost lovită cu un cuţit în zona abdominală.

În urma agresiunii victima a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, medicii stabilind că leziunile suferite pot fi de natura celor care pun în primejdie viaţa. Lazăr Victor Raiemond a fost reţinut de procurori, iar judecătorii au emis pe numele său mandat de arest preventiv. Bărbatul se află, în continuare, după gratii, fiind încarcerat la Peniteniciarul Aiud.