ALBA Autoturism strivit între două TIR-uri pe DN1. Patru persoane au fost rănite UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru persoane aflate au fost rănite joi după-amiază într-un accident produs pe DN1 în judeţul Alba, în zona localităţii Răhău, în apropierea oraşului Sebeş. Un autoturism a fost prins între două TIR-uri.

UPDATE Comunicatul IPJ Alba: "La data de 26.04.2012, ora 16.34, pe DN 1, km 359+500 metri, în afara localităţii Răhău, V.D.M., de 42 de ani, din Rotterdam, Olanda, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de autoturismul condus de M.E, de 30 de ani, din Sfîntu Gheorghe, judeţul Covasna, pe care l-a proiectat într-o semiremorcă tractată de autocamion, condus de un bărbat de 25 de ani, din judeţul Mehedinţi, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers. În urma accidentului conducătoarea autoturismului şi alţi 3 bărbaţi, pasageri  în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internaţi în spital."

Două dintre persoanele rănite au fost prinse între fiarele maşinii, astfel încât a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la garda de intervenţie din Sebeş pentru descarcerarea acestora.

Pe drum a curs combustibil de la autovehiculele implicate, iar pompierii sunt pregătiţi să intervină şi în cazul producerii unui incendiu. Accidentul s-a produs pe sensul de circulaţie de la Sebeş spre Sibiu.

Potrivit primelor informaţii de la faţa locului, viaţa răniţilor nu este pusă în pericol. Traficul auto a fost blocat pe ambele sensuri de circulaţie, între Sebeş şi Sibiu. Zona este foarte periculoasă, aici având loc frecvent accidente soldate cu morţi şi răniţi.