Administrator de firmă, reţinut pentru uz de fals după ce a folosit o poliţă de asigurare falsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă Adevărul

Administratorul unei societăţi comerciale din Alba a fost reţinut de poliţişti, după ce ar fi folosit o poliţă de asigurare specifică transportului de mărfuri, falsă, în relaţiile comerciale cu unul dintre partenerii de afaceri.

"La data de 25 noiembrie 2021, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat de 41 de ani, din Câlnic, judeţul Alba, care este cercetat pentru uz de fals. 

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, ar fi folosit o poliţă de asigurare specifică transportului de mărfuri, falsă, în relaţiile comerciale cu unul dintre partenerii de afaceri", a transmis vineri, 26 noiembrie, IPJ Alba

Potrivit sursei citate, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat 3 percheziţii, fiind ridicate documente utile completării probatoriului.

Bărbatul reţinut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale, cercetările fiind, totodată, continuate de către poliţişti. 

Vă mai recomandăm:

S-a încheiat asfaltarea DN 75, drumul din Apuseni care nu a mai fost modernizat de peste 30 de ani VIDEO

Schitul pustnicului din Apuseni care umbla desculţ chiar şi iarna. De ce era considerat „văzător cu duhul”

Mai multe pentru tine:
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
Avarie la rețeaua de conducte. O sută de blocuri din București rămân fără apă caldă până la 1 mai
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
Mircea Geoană cere românilor din America să facă o petiție către noul congres american pentru eliminarea vizelor VIDEO
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Situaţia de pe front s-a „deteriorat”, afirmă comandantul-şef al forţelor ucrainene
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”