VIDEO Perm, o versiune modernă a jocului mortal Ruleta Rusească, foarte popular în rândul ruşilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La fel ca tradiţionala Ruletă Rusească, Perm este un joc de noroc. FOTO Oddity Central

Un grup de bărbaţi dependenţi de durere din Rusia au dus Ruleta Rusească, cunoscutul joc cu potenţial mortal, la un alt nivel. Aceştia se joacă cu pistoale care trag săgeţi electrice, încărcate cu până la 10.000 de volţi.

Forumurile ruseşti şi paginile de social media mustesc de poze cu activităţi bizare ale ruşilor, dar ultima moda pare a fi o adaptare a jocului Ruleta Rusească, care presupune ca participanţii să întrepte un pistol încărcat cu săgeţi electrice de 10.000 de volţi spre capul concurentului din faţa lor şi să tragă. Câştigătorul este norocosul care scapă neelectrocutat, scrie „Oddity Central”.

Jocul este numit Perm, după ce oraşul industrial de la marginea Munţilor Ural din Rusia, unde este practicat în prezent. Aparent, aceasta a fost inventat de fostul luptător campion Valery Eschenko în timp ce acesta se afla în spital, în convalescenţă după un traumatism. La fel ca tradiţionala Ruletă Rusească, Perm este un joc de noroc. 

Dacă un jucător „supravieţuieşte” primei runde, ţintaşul va plasa apoi un al doilea cartuş trăiesc în arma, crescând şansele ca cel din faţa lui să fie împuşcat în runda următoare şi tot aşa cu fiecare rundă.

Câştigarea competiţiei le aduce jucătorilor medalii, premii în bani şi, bineînţeles, respectul colegilor lor.

Chiar dacă jocul Perm nu este lipsit de riscuri, este, fără îndoială, mai sigur în comparaţie cu clasicul Ruleta Rusească, în care sunt utilizate gloanţe adevărate. Ca măsură de precauţie, persoanele care suferă de epilepsie nu au voie sa joace Perm, pentru că şocul electric poate provoca convulsii.