Un cunoscut iluzionist avertizează că va opri telepatic Brexit şi îi dă un ultimatum premierului britanic: „Credeţi-mă că sunt capabil de acest lucru“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Uri Geller FOTO Bruno Bebert/EPA

Iluzionistul Uri Geller, care a devenit faimos în anii '70 pentru că îndoaie tacâmuri de metal, i-a trimis o scrisoare premierului britanic. Bărbatul spune că va face tot ce îi va sta „în putere“ să oprească Brexitul.

Cunoscutul iluzionist şi magician de origine israeliană, Uri Geller, în vârstă de 72 de ani, i-a scris o scrisoare deschisă premierului britanic. 

Bărbatul i-a transmis Theresei May că „nu-i va permite să ducă Marea Britanie în afara Europei“ şi că simte psihic că britanicii nu doresc Brexit. Tocmai de aceea promite să „oprească“ Brexitul prin puterea minţii sale, scrie Telegraph. 

„Simt psihic că cea mai mare parte a britanicilor nu doresc Brexit. Oricât de tare vă admir, o să vă opresc telepatic să faceţi asta şi credeţi-mă că sunt capabil de acest lucru“, a transmis iluzionistul. 

Geller i-a transmis practic un ultimatum premierului de la Londra: „Înainte să apelez la această măsură drastică, vă sugerez să opriţi acest proces imediat, cât mai aveţi timp“. 

Theresa May a reprezentat în camera Comunelor localitatea în care a trăit mentalistul, iar acesta spune că în 2014 i-a prezis victoria. De asemenea, Geller s-a lăudat că l-ar fi oprit pe liderul laburist, Jeremy Corbyn, să devină prim-ministru, folosindu-şi puterile psihice.

Uri Geller FOTO Telegraph 

Mai multe pentru tine:
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
Ucrainenii din străinătate nu vor să meargă la război și atacă guvernul de la Kiev: „De ce să mă întorc să lupt? Pentru ce?”
Prințul Paul al României, prins în Malta. El a fost găsit într-un resort
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Un deputat USR susţine că numele său ar fi pe listele de susţinători ai Dianei Şoşoacă. „Semnătura mea, falsificată”
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”