Iluzionistul Lorenzo a pregătit o magie specială de sărbători. Moş Crăciun va îndeplini dorinţa unui copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un copil din sală va primi cadoul mult visat de Crăciun
Un copil din sală va primi cadoul mult visat de Crăciun

Lorenzo-Cristian, singurul român membru The Magic Circle Londra, coleg cu renumiţii magicieni David Copperfield sau Dynamo, a pregătit o magie specială de sărbători

Anul 2017 poate fi anul în care Moş Crăciun vine la Timişoara pe 5 decembrie. Nu, nu e o glumă, dar poate fi o magie! Pe 5 decembrie are loc premiera spectacolului „Să apară Moşul!”, un show nou realizat de iluzionistul Lorenzo Cristian, ce aduce în prim plan magia Sărbătorilor de iarnă. 
 

Spectacolul „Să apară Moşul!” va avea loc marţi, de la ora 18.00, la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul.

Timp de 90 minute, Lorenzo îi va ghida pe spectatori într-o călătorie magică din care nu vor lipsi personajele inedite, trucurile de magie şi iluzionism, dar şi suspansul. 
 

Ineditul serii va fi atunci când, în mod neaşteptat, un copil din sală va primi cadoul mult visat de Crăciun. Oricare dintre micuţii prezenţi poate fi marele norocos! 

Biletele sunt disponibile în reţeaua iabilet.ro, la casieria Filarmonicii Banatul, dar şi la Shop-ul Magic din Iulius Mall.

Lorenzo-Cristian este singurul român membru The Magic Circle Londra, fiind coleg cu renumiţii magicieni David Copperfield sau Dynamo. De asemenea, de-a lungul anilor el a primit numeroase premii şi distincţii, iar în prezent este singurul magician din România care dezvoltă conceptul de magic-marketing. 

Lorenzo

În luna noiembrie a anului trecut a reuşit să impresioneze o ţară întreagă atunci când, printr-un extraordinar număr de iluzionism, unic în România, a levitat deasupra unui tir, care se deplasa fără şofer.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite