O româncă va ajunge la închisoare după ce a întreţinut relaţii sexuale ilegale pe un iaht din Dubai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O româncă urmează să ajungă în spatele gratiilor şi să fie deportată, după ce a întreţinut relaţii sexuale ilegale pe un iaht şi a luat un tratament medicamentos pentru întreruperea unei sarcini nedorite în Dubai, relatează Muslim Jahan, citat de News.ro.

Românca a întâlnit anul trecut un bărbat neidentificat, care ar putea să fie cetăţean român, pe un iaht luxos din Dubai Marina, iar cei doi au plecat într-o scurtă croazieră şi au întreţinut relaţii sexuale consensuale, dar ilegale între două persoane necăsătorite din Dubai.

La scurt timp după, femeia a realizat că a rămas însărcinată, iar bărbatul a fugit din Dubai.

Ulterior, românca a achiziţionat un tratament medicamentos pentru întreruperarea sarcinii nedorite, care i-a provocat o hemoragie şi a fost nevoită să ajungă într-un spital din Dubai.

Medicii au realizat sursa hemoragiei şi au chemat autorităţile, întrucât aceasta nu a putut să dovedească o sarcină legitimă, iar avorturile sunt interzise în Emiratele Arabe Unite.

În timpul interogării, românca a recunoscut că a rămas însărcinată în urma întreţinerii de relaţii sexuale pe un iaht din Dubai Marina.

Procurorii au pus-o sub inculpare pentru întreţinere de relaţii sexuale ilegale şi pentru că a recurs la un tratament medicamentos pentru întreruperea unei sarcini, dar aceasta şi-a retras mărturisirea în faţa judecătorilor şi a argumentat că a întreţinut relaţii sexuale în afara graniţelor Emiratelor Arabe Unite.

Însă, magistraţii au decis condamnarea româncei la trei luni de închisoare pentru întreţinerea de relaţii sexuale în afara căsătoriei şi la o lună suplimentară pentru avort. De asemenea, aceasta urmează să fie deportată în România.

Curtea de Apel a redus condamnarea la o lună de închisoare şi la o amendă de 460 de euro pentru avort, deşi femeia a susţinut că a avut sex în România.

În final, magistraţii Curţii de Casaţie au menţinut sentinţa de o lună de închisoare şi amenda, precum şi ordinul de deportare în România.

Mai multe pentru tine:
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Se reaprinde scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Dosar penal pentru violențe în familie: „Eu sunt victima!”
Recomandări ANPC de 1 Mai: Refuzaţi produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
O româncă din străinătate își uimește urmăritorii cu ce recuperează de la tomberon. „E mâna a doua pe gratis” VIDEO
Zodiile care după Paște vor scăpa de toate problemele și vor avea o perioadă de vis. Fericirea o să-și facă simțită prezența și în viața lor
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Filmul plecării din Gorj în Germania a copilului care ar fi fost vândut. Avocatul neamțului susține că totul este legal
Joe Biden, mult mai încrezător că îl poate învinge pe Trump. Pe ce se bazează președintele american
Ciolacu îl face ipocrit pe Mircea Geoană: „E ceva de noaptea minții”