SUA: Un tată aplică o metodă inedită pentru a-şi învăţa fiica să se îmbrace decent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un părinte din statul american Utah a încercat să-i dea o lecţie fetei sale, care purta pantaloni prea scurţi pentru standardele lui. Pentru a o ajuta să înţeleagă că stilul ei vestimentar nu i se potriveşte, tatăl a apelat la o metodă radicală şi curajoasă.

Scott Mackintosh, soţ şi tată a şapte copii, a decis să petreacă o zi plină de activităţi cu familia lui, însă a fost nemulţumit de hainele fiicei lui, o adolescentă care obişnuia să poarte pantaloni extrem de scurţi. Îngrijorat că transmite un mesaj greşit, Mackintosh i-a cerut fetei lui să poarte pantaloni mai lungi, însă tânăra a refuzat.

Atunci, tatăl a luat o pereche de pantaloni din garderoba personală şi o foarfecă. În scurt timp şi-a creat proprii pantaloni scurţi, ţăiaţi până la nivelul buzunarelor. Astel, Mackintosh a ieşit în oraş cu familia lui, au luat masa, au jucat mini golf şi au cinat, iar adolescenta a fost nevoită să suporte privirile curioase şi insistente ale celor din jur, atrase de apariţia excentrică a tatălui ei.

Spre sfârşitul zilei, fata nu a mai suportat ruşinea şi a refuzat să continue plimbarea cu familia. În schimb, a postat o fotografie cu tatăl ei pe contul de Tumblr. Imaginea a devenit în scurt timp un viral, generând peste 130.000 de redistribuiri.  

  Scott Mackintosh, fotografia de fiica lui.  FOTO: Tumblr

După ce povestea adolescentei a căpătat notorietate, tatăl ei a decis să clarifice unele aspecte. „Am făcut lucrul acesta în speranţa că fiica mea va vedea dragostea mea pentru ea şi că va fi conştientă de valoarea ei”, a explicat Mackintosh pentru site-ul de ştiri Desert News. „Acum că (povestea) a ajuns un viral, sper ca alte fete tinere din toată lumea să înţeleagă adevărata lor valoare.”

Ulterior, Mackintosh a spus că fiica lui a învăţat lecţia şi că „s-a îmbrăcat mai potrivit de atunci”. Cu toate acestea, mulţi alţi părinţi condamnă acest mod de educare, spunând că tratamentelor ruşinoase şi înjositoare nu sunt potrivite pentru formarea copiilor.