SUA: Un tată aplică o metodă inedită pentru a-şi învăţa fiica să se îmbrace decent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un părinte din statul american Utah a încercat să-i dea o lecţie fetei sale, care purta pantaloni prea scurţi pentru standardele lui. Pentru a o ajuta să înţeleagă că stilul ei vestimentar nu i se potriveşte, tatăl a apelat la o metodă radicală şi curajoasă.

Scott Mackintosh, soţ şi tată a şapte copii, a decis să petreacă o zi plină de activităţi cu familia lui, însă a fost nemulţumit de hainele fiicei lui, o adolescentă care obişnuia să poarte pantaloni extrem de scurţi. Îngrijorat că transmite un mesaj greşit, Mackintosh i-a cerut fetei lui să poarte pantaloni mai lungi, însă tânăra a refuzat.

Atunci, tatăl a luat o pereche de pantaloni din garderoba personală şi o foarfecă. În scurt timp şi-a creat proprii pantaloni scurţi, ţăiaţi până la nivelul buzunarelor. Astel, Mackintosh a ieşit în oraş cu familia lui, au luat masa, au jucat mini golf şi au cinat, iar adolescenta a fost nevoită să suporte privirile curioase şi insistente ale celor din jur, atrase de apariţia excentrică a tatălui ei.

Spre sfârşitul zilei, fata nu a mai suportat ruşinea şi a refuzat să continue plimbarea cu familia. În schimb, a postat o fotografie cu tatăl ei pe contul de Tumblr. Imaginea a devenit în scurt timp un viral, generând peste 130.000 de redistribuiri.  

  Scott Mackintosh, fotografia de fiica lui.  FOTO: Tumblr

Utah

După ce povestea adolescentei a căpătat notorietate, tatăl ei a decis să clarifice unele aspecte. „Am făcut lucrul acesta în speranţa că fiica mea va vedea dragostea mea pentru ea şi că va fi conştientă de valoarea ei”, a explicat Mackintosh pentru site-ul de ştiri Desert News. „Acum că (povestea) a ajuns un viral, sper ca alte fete tinere din toată lumea să înţeleagă adevărata lor valoare.”

Ulterior, Mackintosh a spus că fiica lui a învăţat lecţia şi că „s-a îmbrăcat mai potrivit de atunci”. Cu toate acestea, mulţi alţi părinţi condamnă acest mod de educare, spunând că tratamentelor ruşinoase şi înjositoare nu sunt potrivite pentru formarea copiilor.

 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite