Donald Trump a dezvăluit că i-a scris lui Joe Biden o scrisoare „din inimă”. Ce crede despre politicile actuale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă

Fostul preşedinte Donald Trump a dezvăluit în cadrul unui podcast că i-a scris lui Joe Biden o lungă scrisoare “din inimă”, înainte să plece de la Casa Albă, chiar dacă republicanul crede că actualul preşedinte “este plătit” de China, potrivit New York Post.

Trump a discutat scrisoarea adresată lui Biden cu Lisa Boothe, lider de opinie conservator.

“Practic îi urez noroc şi, ştii, avea câteva pagini şi am scris-o din inimă, pentru că vreau să-l văd făcând bine. Uite, e acum acolo. Au fost alegeri fraudate, alegeri pe care nu le voi ceda niciodată şi, apropo, Hillary Clinton a spus că el nu ar trebui să cedeze vreodată. Hillary Clinton, lucrurile pe care le-a spus ea au fost oribile”.

Donald Trump a spus că totuşi acest bine nu ar trebui să cuprindă şi închiderea Conductei Keystone „care apropo, din punct de vedere al impactului ecologic sunt o soluţie mult mai bună decât să le avem pe trenuri, însă prietenul şi suporterul său Warren Buffett are trenuri. Nimeni nu vorbeşte despre asta”.

Joe Biden nu a dezvăluit nimic din conţinutul scrisorii pe care a descris-o doar ca „foarte generoasă”.

Donald Trump a mai criticat şi politicile de migraţie ale lui Biden şi a cerut republicanilor „să lupte din răsputeri” înaintea alegerilor interimare din 2022.

Fostul preşedinte american a fost de acord cu Boothe, care a argumentat că Biden a adoptat politici comerciale şi privind forajele de petrol care „vor trimite locurile de muncă ale americanilor înapoi în China”, şi l-a întrebat apoi dacă e de părere că „familia Biden e cumpărată şi vândută Chinei”.

„Da, dar dincolo faptul de a fi cumpărat, nu pentru asta a făcut campanie. Nu s-a gândit niciodată – este mai radical ceea ce face. Şi nici nu cred că el o face. Cred că este o cabală. Este mai radical decât orice a promis în campanie. E mai radical chiar decât Bernie Sanders”, a spus Trump.

Trump a avertizat în campania sa de realegere că SUA vor deveni proprietatea Chinei dacă Joe Biden ajunge preşedinte, având în vedere afacerile fiului acestuia cu China.