Doi adolescenţi au salvat o fată răpită, urmărindu-i agresorul pe biciclete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Temar Boggs, adolescentul de 15 ani care a salvat-o pe Jocelyn, îmbrăţişat de bunica fetiţei

Doi băieţi adolescenţi au devenit eroi după ce au urmărit o maşină în care era o fetiţă răpită, obligându-l pe şofer să îi dea drumul.

Jocelyn Rojas, în vârstă de cinci ani, se juca în curtea sa din Lancaster, statul american Pennsylvania, când a dispărut, autorităţile crezând că a fost ademenită de un bărbat care i-a oferit îngheţată. Timp de două ore, Jocelyn nu a fost de găsit. La căutarea ei au contribuit şi Temar Boggs de 15 ani şi prietenul lui, care au început s-o caute cu bicicletele.

Băieţii au văzut-o pe fetiţă într-un autoturism, însă nu au reuşit să vadă şi chipul şoferului. Cei doi adolescenţi au urmărit maşina timp de 15 minute. La un moment dat, şoferul, care părea că şi-a dat seama că e urmărit, a renunţat şi a eliberat fetiţa. „A oprit  pe stradă şi i-a dat drumul. Ea a fugit spre mine şi mi-a spus că vrea la mama ei“, a mărturisit Temar pentru CNN.

„Este eroul nostru. Nu există cuvinte pentru a-i mulţumi“, spune bunica lui Jocelyn. Poliţia încă îl caută pe suspect, descris ca fiind un bărbat alb şi având vârsta între 50 şi 70 de ani.