„Ajutaţi-mă!“ Cum au reuşit angajaţii unui McDonald’s să scape o femeie de iubitul care o ameninţa că o va ucide

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii restaurantului alături de poliţişti FOTO The Modesto Bee

Angajaţii unui restaurant McDonald's din statul american California au făcut valuri în presa din Statele Unite după ce au ajutat o femeie să scape din mâinile iubitului care o abuza.

Potrivit publicaţiei The Modesto Bee, femeia a intrat în restaurant marţi după-amiază, în ziua de Ajun, sub pretextul că dorea să folosească toaleta şi i-a spus angajatului care se afla la tejghea să sune la Poliţie şi l-a rugat să o ascundă. Mai mult, aceasta i-a dat angajatului restaurantului şi numărul de înmatriculare al maşinii cu care se deplasau ea şi iubitul său.

Autorităţile spun că cei doi erau în drum spre părinţii bărbatului, iar acesta s-a enervat, la un moment dat, şi a ameninţat-o că o va împuşca. Temându-se pentru viaţa sa, femeia i-a spus bărbatului că are nevoie să folosească toaleta, aşa că cei doi au oprit în parcarea restaurantului, unde tânăra a reuşit să alerteze angajaţii localului şi s-a îndreptat spre baie.

Evenimentul ar fi putut lua o turnură tragică dacă personalul restaurantului nu ar fi reacţionat rapid, întrucât, la ieşirea din baie, femeia a descoperit că bărbatul o urmărise în incinta localului. Aceasta a încercat să-l convingă să comande mâncare la tejghea, dar bărbatul a refuzat şi a insistat să comande la standul dedicat comenzilor în maşină.

Femeia a reuşit să scape după ce, odată ajunsă la drive-through, i-a şoptit „ajutor“ angajatului de la stand. La scurt timp după asta, poliţiştii au ajuns la faţa locului şi, ghidaţi de informaţiile transmise de angajaţi, au oprit maşina şi l-au reţinut pe bărbatul în vârstă de 35 de ani.

Eduardo Valenzuela a fost arestat şi este acuzat de proferare de ameninţări, posesie de bunuri furate şi posesie de arme de foc în ciuda faptului că este condamnat penal.


Eduardo Valenzuela