Alex Maţaev, într-o relaţie cu fiica vicepremierului României Liviu Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De la stânga la dreapta: mama lui Alex Maţaev, sora acestuia şi el ţinându-se de mână cu Alexandra Dragnea, fiica vicepremierului român FOTO Click!

Alex Maţaev, finalist la „X-Factor“, se iubeşte cu fiica vicepremierului României Liviu Dragnea, Alexandra Maria Dragnea. Recent reporterii „Click” i-au surprins pe cei doi în parc, alături de mama şi de sora lui Alex.

Între două show-uri de televiziune, Alex Maţaev a reuşit să se îndrăgostească, însă nu de oricine, ci de fiica vicepremierului Liviu Dragnea. „Click“ l-a surprins pe solist la plimbare, împărţit frăţeşte de cele trei femei din viaţa lui: sora, mama şi iubita.

“Alex nu l-a cunoscut încă pe viitorul socru, pe Liviu Dragnea. Cu Alexandra s-a cuplat în decembrie, la finalul emisiunii «X-Factor». Se înţeleg foarte bine, ies des în oraş”, a povestit, pentru „Click“, un apropiat al solistului.

“Încă mai are probleme cu pronunţia cuvintelor în limba română, aşa că ia lecţii, pentru a cânta corect. Zilele acestea va pleca din Bucureşti pentru câteva probleme personale”, ne-a mai declarat sursa noastră.

Alexandru Maţaev s-a născut pe 14 martie 1991 în Bălţi, Republica Moldova. În ţara natală a câştigat cea de-a treia ediţie a concursului "Fabrica de staruri", iar în România a participat anul trecut la show-ul "X-Factor", unde s-a clasat pe locul al doilea. Anul acesta a participat la Antena 1 la "Te cunosc de undeva!", unde vreme de 13 ediţii a intrat în pielea unor celebrităţi.


Şi în februarie, cei doi îndrăgostiţi se plimbau prin Bucureşti. FOTO Click