Kurt Cobain şi Mălina Olinescu, pe scena „Te cunosc de undeva“: şuviţe buclucaşe şi lacrimi de emoţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex Maţaev s-a tuns şi s-a vopsit pentru a arăta
precum Kurt Cobain, dar a avut parte şi de un incident nefericit FOTO Gabriela
Arsenie/Antena 1
Alex Maţaev s-a tuns şi s-a vopsit pentru a arăta precum Kurt Cobain, dar a avut parte şi de un incident nefericit FOTO Gabriela Arsenie/Antena 1

În cadrul celei mai noi ediţii a emisiunii „Te cunosc de undeva“, Alex Maţaev şi Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, se vor transforma în două persoanje cu adevărat apreciate: Kurt Cobain şi Mălina Olinescu.

De dragul transformărilor care le revin la „Te cunosc de undeva“, artiştii-concurenţi fac tot felul de lucruri pe care în alte contexte probabil că n-ar fi fost dispusi să le încerce. Dacă în ediţia trecută a show-ului de la Antena 1, pentru rolul lui Jim Carrey din „Masca“, Doru Todoruţ şi-a pus nişte dinţi speciali, pentru care a plătit din buzunar 200 de euro, sâmbătă seara, în cadrul noii ediţii „Te cunosc de undeva“, Alex Maţaev îşi va uimi toţi colegii cu o transformare cel puţin spectaculoasă. Astfel, el s-a tuns şi şi-a vopsit părul pentru a semăna tot mai bine cu solistul trupei Nirvana, Kurt Cobain, pe care-l va imita sâmbăta aceasta.

Totuşi, transformarea a venit cu un preţ, iar Alex a avut parte şi de un mic incident. Astfel, în timp ce cânta, cu părul în ochi, precum Cobain, prima strofă a piesei „Smells Like Teen Spirits“, Maţaev a inspirat suviţa de păr din dreptul gurii. S-a înecat şi filmarea s-a întrerupt pentru câteva minute, pentru ca artistul să-şi revină. „Transformarea a fost totală. Ai cântat la chitară tot ce era de cântat la chitară. A fost dificil. Am crezut că te vei îneca, la un moment dat“, i-a spus Pepe, de la masa juriului. „Asta s-a şi întâmplat“, a confirmat Maţaev.

te cunosc de undeva foto antena 1

Alex Maţaev FOTO Gabriela Arsenie/Antena 1

O altă transformare spectaculoasă şi emoţionantă va fi pusă în scenă de Elena Ionescu, solista de la Mandinga, care va avea de dus la bun sfârşit un moment cu greutate. Ea se costumează în Mălina Olinescu şi cântă „Mi-e dor de tine“. Momentul emoţionant al reîntâlnirii cu Mălina Olinescu prin intermediul show-ului „Te cunosc de undeva“ va fi aplaudat îndelung, în picioare, de publicul spectator. „Ne-ai emoţionat pe toţi“, i-a spus Monica Anghel. „Ne era dor de Mălina Olinescu şi felicit ruleta pentru personajul pe care ţi l-a oferit“, adaugă şi Pepe.

te cunosc de undeva foto antena 1

Elena Ionescu interpretând-o pe Mălina Olinescu FOTO Gabriela Arsenie/Antena 1

„Pe Mălina mi-o amintesc ca fiind o persoană foarte caldă, foarte plăcută, modestă, cu un talent uriaş şi cu o fire pozitivă. Am întâlnit-o de două ori, la festivaluri în ţară, unde avea recital. Eram mică pe timpul acela, dar îmi aduc aminte cu drag de ea. Iar piesa cu care a fost la Eurovision (n.r. - „Eu cred“) şi această piesă, se află printre preferatele mele“, mărturiseşte Elena de la Mandinga.

te cunosc de undeva foto antena 1

Elena Ionescu FOTO Gabriela Arsenie/Antena 1

Cum reuşeşte Alex Maţaev să ducă la bun sfârşit un rol atât de dificil şi ce părere vor avea Horia Brenciu şi Andrei Aradits despre transformarea Elenei, vedeţi sâmbătă seara, de la ora 20:30, numai la „Te cunosc de undeva“, la Antena 1.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite