Un Lamborghini Huracan a salvat doi oameni. Poliţiştii italieni au traversat țara pentru a livra doi rinichi

0
Publicat:

Poliţiştii italieni au traversat o parte din ţară cu o maşină Lamborghini pentru a livra doi rinichi pacienţilor care aşteptau transplantul, a anunţat marţi Poliţia Naţională, transmite marţi AFP.

Poliţiştii au livrat rinichii la spitalul din Modena, și la Roma Foto Facebook/ Poliția din Italia

"Pe drum, pe autostradă, pentru a livra cel mai frumos cadou de Crăciun: viaţa. Datorită unui Moş Crăciun special al Poliţiei Naţionale, două persoane au primit câte un rinichi donat", a scris poliţia italiană pe pagina sa de Facebook.

În fotografii pot fi văzuţi un poliţist şi o asistentă care instalează în portbagajul maşinii de curse o cutie frigorifică medicală albastră în care se aflau cele două organe, notează Agerpres.

Poliţiştii au plecat marţi din Padova (nord-est) şi au livrat un rinichi la spitalul din Modena, apoi l-au transportat pe cel de-al doilea la Roma.

Poliţia rutieră italiană este echipată cu două Lamborghini Huracan, bolizi care dezvoltă peste 600 de cai putere şi ating o viteză maximă de 325 km/h.

Cele două maşini sunt utilizate pentru interceptarea şoferilor de autovehicule care au săvârşit infracţiuni, însă sunt repartizate şi în cadrul altor misiuni de urgenţă, cum ar fi transportul de organe.