VIDEO Gata pentru plajă în timp record: exerciţii pentru un posterior ferm şi bombat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captura

Sezonul estival s-a deschis la 1 mai, iar cât de curând plajele, ştrandurile şi piscinele vor deveni neîncăpătoare. Antrenoarea de fitness Iulia Popa, instructor în cadrul Shiseido Spa Stejarii Country Club din Bucureşti, a realizat pentru doamnele şi domnişoarele care vor să fie mândre de felul în care arată în costum de baie un program menit să le tonifieze şi să le modeleze posteriorul.

Oricâte diete am încerca să ţinem şi oricât de multe kilograme am reuşi să dăm jos în timp record, fără sport nu prea avem şanse să avem un corp armonios. Instructoarea Iulia Popa a gândit un program de exerciţii care să stimuleze muşchii fesieri în aşa fel încât rezultatele să înceapă să se vadă cât mai curând, cu condiţia ca antrenamentul să fie urmat cât mai des posibil.

Poate că nu o să ajungem în timp record să avem un fund obraznic şi ferm ca cel al lui Jennifer Lopez, dar persoanele care vor începe să observe rezultatele efortului depus vor fi mult mai încântate de felul în care va arăta propriul posterior ca să se mai compare cu altcineva. Dincolo de tonifierea posteriorului, exerciţiile Iuliei Popa lucrează intens şi muşchii picioarelor, respectiv gambe şi coapse, tocmai pentru că programul vizează lucrarea ca un întreg a părţii inferioare a corpului. Nu ignoraţi un aspect extrem de important al fiecărei şedinţe de exerciţii fizice: încălzirea muşchilor şi articulaţiilor pentru a evita accidentările.

La finalul programului conceput de Iulia Popa, dacă veţi mai avea puterea să încheiaţi exerciţiile cu câteva mişcări de aerobic inspirate de felul în care dansează Beyonce, cursuri care fac furori la acest moment în SUA, cu siguranţă vă veţi încărca din plin cu energie pozitivă.

Mai multe pentru tine:
Mituitorul judecătoarei din Suceava care se droga a evadat din arestul la domiciliu chiar înainte de condamnare
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Este considerată o delicatesă, însă te poate ucide. Cea mai periculoasă brânză din lume se fabrică în Europa
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Descalificare la Survivor All Stars România. Cine este concurentul care va părăsi competiția din Republica Dominicană
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Recomandări ANPC de 1 Mai: Refuzaţi produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea