Jucăria sexuală care permite bărbaţilor să satisfacă femei pe care nu le cunosc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O antreprenoare din Canada a lansat o nouă jucărie sexuală pentru femei care poate fi controlată de necunoscuţi printr-o aplicaţie pentru telefoanele mobile. Inventatoarea mecanismului, Veronique Verreault, susţine că acesta nu este doar o jucărie sexuală ci şi o metodă de a face bărbaţii să se gândească la plăcerea femeilor.

Denumită Miss On the Go, jucăria sexuală se introduce în vagin, moment în care începe să emită vibraţii. Aceasta vine la pachet cu o aplicaţie pentru telefoanele mobile care se înscrie în categoria aplicaţiilor de dating, dar care le dă femeilor puterea să acorde control asupra jucăriei bărbaţilor pe care ele îi aleg. 

Prin această aplicaţie femeile pot să vadă şi cu ce alte utilizatoare un bărbat a „interacţionat”, dar le permite acestora să şi noteze „performanţele” bărbaţilor care au controlat jucăria. 

Aşadar, cu ce se aleg reprezentanţii „sexului tare” din această experienţă? În cel mai bun caz, cu nişte fotografii pe care le-ar primi de la utilizatoarele mulţumite. Inventatoarea mecanismului a anunţat că se adresează doar femeilor şi, trecând peste experienţa fizică, reprezintă un mod prin care bărbaţii sunt stimulaţi să se gândească mai mult la plăcerea femeii.

De altfel, primii utilizatori ai acestei noi invenţii sunt încântaţi de ea. Un cuplu care a încercat sistemul Miss On the Go e de părere că acesta ajută la menţinerea pasiunii, soţul fiind capabil să-şi satisfacă sexual partenera chiar şi atunci când este plecat în deplasări. 

Veronique Verrault, femeia din spatele invenţiei, e de părere că încrederea în sine este mult mai importantă acum decât aspectul fizic. Ea a lansat o campanie de strângere de fonduri pe site-ul IndieGoGo, suma de 40.000 de dolari fiind tot ce stă în calea producerii jucăriei la nivel industrial.

Mai multe pentru tine:
Un gigant german deschide o fabrică în România și angajează circa 700 de oameni
Tragedie în sport: a murit David Wilkie
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Povestea fostului elev, acum profesor, care a fost arestat că a răspândit manifeste anticomuniste. După eliberare, s-a angajat ca salahor
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
Scandal într-o școală din Târgu Jiu. Elevii dintr-o clasă pregătitoare refuză să mai meargă la cursuri din cauza unui coleg agresiv
Hidrocentrala Porţile de Fier III ar putea avea un impact semnificativ asupra mediului şi navigabilităţii
Un bărbat căruia i s-a extirpat din greșeală un plămân are de primit despăgubiri de 150.000 de euro de la Institutul Marius Nasta. Beatrice Mahler: „nu sunt fonduri”
A fost stabilită cauza morții bebelușului în vârstă de o lună, adus în stop cardio-respirator la Spitalul de Urgență Târgu Jiu
Schimbările ce vor avea lor din luna iulie pentru asociațiile de proprietari. Semnătura de care vor avea neapărat nevoie începând cu această dată