HP lansează un monstru pe piaţa tabletelor: Envy Rove - ecran cu diagonala de 50 de centimetri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moda lansării de tablete uriaşe a fost adoptată şi de către HP, odată cu lansarea noii sale linii de laptopuri. HP Envy Rove este o tabletă de 20 de inci, care rulează Windows 8.

Sony a lansat iniţial modelul Tap 20, Lenovo are modelul Horizon, iar Panasonic a introdus o asemenea tabletă la CES 2013. Envy Rove are 20 de inci, un stand şi 5 kilograme. Portabil nu este chiar cuvântul potrivit pentru o asemenea tabletă, dacă putem de altfel să o numim aşa.

Ecranul este unul IPS, cu rezoluţie 1080p, iar acesta poate fi folosit ca o placă de jocuri mai mare. Una dintre posibilităţile de folosire a tabletei ar fi pentru jocurile sociale, cu mai multe persoane deasupra ecranului. Faptul că HP a preinstalat jocul EA Monopoly spune destul de multe.

La nivelul caracteristicilor tehnice, tableta are un procesor de tip Haswell, o capacitate de stocare de 1 TB şi un SSD de 8GB, bun pentru pornirea rapidă a sistemului de operare. Bateria ar oferi o autonomie de patru ore, potrivit reprezentanţilor HP. Pe lângă acest lucru, Envy Rove are un sistem audio de tip Beats, împreună cu un subwoofer.