VIDEO Ultimul „atac“ al Microsoft: Asus VivoTab Smart bate oricând Apple iPad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Asus VivoTab Smart, tableta mai bună decât iPad, conform Microsoft. FOTO AnandTech
Asus VivoTab Smart, tableta mai bună decât iPad, conform Microsoft. FOTO AnandTech

Microsoft pare că a început să se priceapă la marketing o dată cu ultimul videoclip de promovare a tabletelor cu Windows 8. Rivalii sunt iPad şi Asus VivoTab Smart, iar cea din urmă iese învingătoare.

„Mai puţină vorbărie, mai multă muncă“ este titlul reclamei cu care Microsoft vrea să atragă câţiva clienţi de partea Windows 8 şi a tabletelor cu acest sistem de operare. N-a ales spre comparaţie una dintre tabletele sale, Surface Pro sau Surface RT, ci un produs al unui partener, Asus VivoTab Smart cu Windows 8 şi procesor Atom.

„Îţi cer scuze, nu pot face decât un singur lucru la un moment dat“ este unul dintre mesajele pe care le rosteşte Siri. De fapt, doar vocea asistentului personal de la Apple se aude pe tot parcursul videoclipului. Astfel, Microsoft vrea să arate că produsele pe care le promovează sunt atât de bune, încât şi serviciile concurenţei recunosc asta. În Europa o astfel de reclamă nu ar fi aprobată din cauză că aici nu sunt admise acuzele directe aduse concurenţei, pe când în SUA nu e nicio problemă. Apple nu are un sistem de multitasking real, precum Windows 8 sau Windows RT, ci doar „îngheaţă“ aplicaţiile din fundal şi poţi trece rapid la ele când ai nevoie.

Fiind vorba de un produs cu Windows 8, Microsoft nu uită să menţioneze că Asus VivoTab Smart se descurcă foarte bine cu documente Office, în special cu prezentările PowerPoint, pe când iPad nu. Desigur, trebuie menţionat că Apple oferă pentru dispozitivele cu iOS aplicaţiile Keynote şi Pages pentru a realiza prezentări în stil PowerPoint.

În final, e vorba de preţ. iPad cu 64GB stocare costă 700 dolari, pe când Asus VivoTab Smart costă doar 500 dolari. poate fi citit pe „Adevărul“.

Vrem să discutăm cu voi, „Adevărul Tech“ este şi pe Facebook.

Află mai multe despre Windows şi tabletele cu acest sistem de operare: 

Microsoft, după 6 luni de strategie nouă: cifre bune per total, dar compania va regândi lucrurile cu Windows Blue

REVIEW Asus VivoTab RT - hibridul Asus Transformer îmbunătăţit şi echipat cu Windows RT

REVIEW Asus VivoTab Smart - o tabletă cu inimă de Windows 8 şi suflet de laptop

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite