Apple angajează pentru un post misterios ca în filmele cu spioni. Procedeul folosit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Specialiştii HR de la Apple vor să angajeze pentru o poziţie care nu este prea bine descrisă şi care presupune o responsabilitate enormă, într-un mod care se potriveşte oricărui film de spionaj.

Primul pas pe care trebuie să-l faci pentru a putea aplica pentru acest job este cel de a găsi site-ul ascuns pe care a fost postat anunţul.

Desigur, toată lumea a auzit de povestiri în care o agenţie secretă angajează spioni ascunzând tot felul de puzzle-uri pe internet. Dacă cineva poate rezolva singur toate puzzle-urile, se presupune că persoana va fi, de asemenea, potrivită pentru jobul pe care agenţia doreşte să-l îndeplinească. Ei bine, Apple caută să angajeze ingineri într-un mod foarte asemănător pentru o poziţie destul de misterioasă, cu o mare responsabilitate.

Este foarte probabil ca procesul de recrutare să fie finalizat acum. Site-ul însă a rămas secret până când cineva l-a găsit. Nu numai că editorul ZDNet, Zach Whittaker, a găsit site-ul, dar el l-a şi făcut cunoscut tuturor postând URL-ul: us-west-1.blobstore.apple.com. Acum, adresa nu mai există.

Restul postării detaliază care sunt aşteptările faţă de angajat şi oferă şi o descriere foarte vagă a ceea ar presupune job-ul. Chiar şi această secţiune are doar întrebări precum: „Îţi doreşti toate avantajele unei echipe mici dar cu resursele unei companii mari?” sau „Vrei să lucrezi într-unul din cele mai mari centre de procesare a datelor din lume?” şi alte lucruri de genul ăsta. Însă nu putem ghici cu adevărat ce ar trebui să facă inginerul care ar fi angajat în urma acestui anunţ.