Căzături spectaculoase la prezentările din cadrul Săptămânii Modei de la New York

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna Modei de la New York, unul dintre cele mai importante evenimente din industria fashion, a debutat cu accidentări ale modelelor, incidente dureroase şi penibile survenite în timpul defilării pe podiumuri. Una dintre „victime„ este îngerul Victoria’s Secret Candice Swanepoel, care a prezentat pentru colecţia de primăvară-vară 2015/2016 a brandului Givenchy.

Modelul de origine sud-africană Candice Swanepoel nu a reuşit să-şi menţină echilibrul încălţată cu pantofii incomozi din colecţia Givenchy pentru primăvară-vară 2015/2016.

Frumoasa blondă s-a împiedicat în şireturi şi s-a proptit în genunchi sub ochii spectatorilor. Câţiva domni s-au repezit să o ridice, îngrijoraţi, dar, îngerul Victoria’s Secret s-a ridicat rapid, zâmbind ruşinată, i-a asigurat pe cei prezenţi că nu şi-a rupt nimic, şi a continuat să defileze cu zâmbetul pe buze, oarecum amuzată de situaţie.

La scurt timp după ce a căzut, Swanepoel a postat pe contul de Instagram o fotografie în care i se observă genunchii zgâriaţi şi însângeraţi.

După încheirea prezentării, modelul a declarat că suferă din cauza „egoului rănit“, nu a vânătăilor sau zgârieturilor, notează „Daily Mail“.

Tot în cadrul prezentării Givenchy, un alt model a căzut în timp ce încerca să coboare câteva trepte. 

Încălţămintea a fost şi de această dată problema care i-a dat bătăi de cap tinerei, aceasta fiind o combinaţie destul de incomodă între sandale şi ghete. Bineînţeles, domnii din public au fost cei care au dat o mână de ajutor de fiecare dată. Singura consolare a modelelor care au ghinionul să se împiedice şi să cadă în timpul prezentărilor este că de astfel de incidente au avut parte şi supermodele ca Naomi Campbell.