Căzături spectaculoase la prezentările din cadrul Săptămânii Modei de la New York

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna Modei de la New York, unul dintre cele mai importante evenimente din industria fashion, a debutat cu accidentări ale modelelor, incidente dureroase şi penibile survenite în timpul defilării pe podiumuri. Una dintre „victime„ este îngerul Victoria’s Secret Candice Swanepoel, care a prezentat pentru colecţia de primăvară-vară 2015/2016 a brandului Givenchy.

Modelul de origine sud-africană Candice Swanepoel nu a reuşit să-şi menţină echilibrul încălţată cu pantofii incomozi din colecţia Givenchy pentru primăvară-vară 2015/2016.

Frumoasa blondă s-a împiedicat în şireturi şi s-a proptit în genunchi sub ochii spectatorilor. Câţiva domni s-au repezit să o ridice, îngrijoraţi, dar, îngerul Victoria’s Secret s-a ridicat rapid, zâmbind ruşinată, i-a asigurat pe cei prezenţi că nu şi-a rupt nimic, şi a continuat să defileze cu zâmbetul pe buze, oarecum amuzată de situaţie.

La scurt timp după ce a căzut, Swanepoel a postat pe contul de Instagram o fotografie în care i se observă genunchii zgâriaţi şi însângeraţi.

image
image

După încheirea prezentării, modelul a declarat că suferă din cauza „egoului rănit“, nu a vânătăilor sau zgârieturilor, notează „Daily Mail“.

image
image

Tot în cadrul prezentării Givenchy, un alt model a căzut în timp ce încerca să coboare câteva trepte. 

image

Încălţămintea a fost şi de această dată problema care i-a dat bătăi de cap tinerei, aceasta fiind o combinaţie destul de incomodă între sandale şi ghete. Bineînţeles, domnii din public au fost cei care au dat o mână de ajutor de fiecare dată. Singura consolare a modelelor care au ghinionul să se împiedice şi să cadă în timpul prezentărilor este că de astfel de incidente au avut parte şi supermodele ca Naomi Campbell.


 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite