FOTO Senzaţia internetului: ciocănitoarea care a luat o nevăstuică „la un zbor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imaginile surprinse de britanic au făcut senzaţie pe Twitter şi Facebook, fiind distribuită de peste 2.000 de ori. FOTO The Independent

Incredibila captură foto care înfăţişează o nevăstuică „călătorind” în spatele unei ciocănitori face furori în mediul online.

Fotografia momentului a fost realizată pe 2 martie de londonezul Martin Le-May, în timpul plimbării de dimineaţă cu soţia lui, în parcul Hornchurch Country. Cuplul a povestit, potrivit „The Telegraph”, că a auzit sunete de agitaţie, iar mai apoi au observat că ciocănitoarea „se lupta să trăiască” când nevăstuica încerca să se caţere în spatele ei.

Fotograful amator din Marea Britanie a declarat că s-a temut pentru biata pasăre, care „sărea din loc în loc, de parcă ar fi stat pe o suprafaţă încinsă”, înainte să zboare în direcţia lui, cu nevăstuica în spate. 

FOTO The Independent

Ulterior, pasărea colorată, cu penajul galben cu alb şi roşu, a aterizat la o distanţă de aproximativ 25 de metri de Martin şi soţia acestuia, scăpând de nevăstuica plimbăreaţă. „Ciocănitoarea a scăpat cu viaţă, iar nevăstuica s-a retras în iarba înaltă”, a declarat Le-May.

Imaginile surprinse de britanic au făcut senzaţie pe Twitter şi Facebook, fiind distribuită de peste 2.000 de ori.

FOTO The Independent