FOTO O familie neobişnuită: el a dat naştere copiilor, iar ea le este, de fapt, tată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bianca şi Nick insistă că cei doi copii ai lor nu vor avea de suferit, familia lor fiind una iubitoare, sigură şi „perfect normală”. FOTO Adevărul

Un cuplu de transsexuali vor fi nevoiţi să le explice copiilor, atunci când vor mai creşte, că tatăl lor este cel care le-a dat, de fapt, naştere, şi că persoana căreia îi spun „mamă” le este, de fapt, tată.

Bianca şi Nick Bowser au o căsnicie fericită şi par un cuplu obişnuit. Ei trăiesc în Kentucky, Statele Unite, alături de cei doi fii ai lor. Nick (27 de ani), cel pe care copiii în strigă ”tată”, s-a născut femeie. În trecut se numea Nicole, dar în ultimii şapte ani, trăieşte ca bărbat. Bianca s-a născut bărbat, numele său de botez fiind Jason. Ea are 32 de ani şi trăieşte de 11 ani ca femeie.

Deşi cei doi au ales să-şi schimbe identitatea sexuală, ei nu şi-au putut permite, deocamdată, operaţiile de schimbare de sex. Nick ar trebui să plătească 188.131euro pentru a deveni bărbat, iar Bianca ar avea nevoie de nu mai puţin de 413.892 de euro pentru a se transforma în femeie. În ciuda prejudecăţilor oamenilor, cuplul insistă că cei doi copii ai lor, Kai, în vârstă de trei ani, şi Pax, în vârstă de aproape un an, nu vor avea de suferit, familia lor fiind una iubitoare, sigură şi „perfect normală”.

FOTO Facebook

„Momentan, copiii nu au nicio idee. Nici străinii pe care-i întâlnim în restaurante sau în magazine. Nu ştiu când le vom spune... Trebuie să fie suficient de mari cât să înţeleagă. Este important să ştie, pentru că ar fi un secret mult prea mare, care, aflat din altă parte, ar putea deveni un motiv de ură. Nu ne temem, însă, de reacţia lor. Nu tratăm acest lucru ca şi cum ar fi ceva rău, iar copiii mici acceptă lucrurile destul de uşor şi nu judecă”, spune Bianca, adăugând că a fi transsexual nu îi defineşte, la fel cum nici persoanele de culoare sau cele supraponderale nu sunt definite de nuanţa pielii, respectiv de numărul de kilograme.

FOTO Daily Mail

Nick spune că mereu a simţit că este diferit şi că, deşi s-a născut fată, niciodată nu şi-a „îmbrăţişat” feminitatea. „Îmi plăcea să mă îmbrac în blugi şi tricouri. Când aveam 17 ani, mi-am recunoscut orientarea sexuală şi am început să vorbesc cu alte lesbiene care-mi spuneau că se bucură că sunt femei, pe când eu uram acest lucru. Toată viaţa mea am vrut să arat ca un  băiat. Abia la 20 de ani am învăţat mai multe despre transsexualitate şi mi-am dat seama că m-am născut în corpul greşit”, povesteşte Nick.

Nick le-a mărturisit părinţilor lui abia acum patru ani că trăieşte ca bărbat. Deşi la început nu le-a fost tocmai uşor să accepte faptul că fiica lor, Nicole, nu mai există, acum s-au obişnuit cu ideea şi îi susţin alegerea. 

Bianca a început transformarea în urmă cu 13 ani. În 2003, ea a suferit o operaţie de mărire a sânilor, şi-a eliminat părul de pe corp cu laserul, dar nu a luat tratamente cu hormoni, pentru că, din fericire, arată şi „sună” feminin de la Mama Natură.

Nick şi Bianca s-au cunoscut în 2009. Şi-au dat seama din prima că se potrivesc.

„Am vorbit despre copii destul de devreme, pentru că Bianca se gândea să îşi facă operaţie de reconstrucţie genitală. Avem o viaţă sexuală sănătoasă şi ne-am dorit un copil biologic. Era singura cale de a avea copii”, mărturiseşte Nick, adăugând că nu şi-ar fi permis să apeleze la o mamă surogat. Astfel, Nick a devenit mama lui Kai în 2010.

FOTO youcaring.com

„Nu m-am bucurat de acea perioadă. Mă simt bărbat şi nu a fost uşor să fac ceva atât de feminin, însă m-am conformat şi am fost foarte fericit când fiul nostru, Kai, a venit pe lume. Mereu ne-am dorit un frate pentru el, aşa că Pax a apărut destul de repede”, povesteşte transexualul. Acesta mai spune că perioada în care l-a purtat în pântece pe Pax a fost una dificilă, deorarece avea un aspect destul de bărbătesc, iar oamenii se holbau. „Nu mai suportam ca oamenii să şuşotească şi să mă arate cu degetul, aşa că în al treilea trimestru al sarcinii nu am mai ieşit din casă decât pentru vizitele la doctor. Oamenii se tem de ceea ce nu pot înţelege. A fost o luptă. Uram felul în care corpul meu se schimba, nu se potrivea deloc cu ce simţeam”, mai spune Nick.

FOTO Facebook

Cei doi nu-şi mai doresc alţi copii, dar asta doar pentru că le este destul de greu să se descurce cu cei doi. „Este obositor, dar îi creştem cu mare drag. Mi-am dorit copii foarte mult, doar că nu aş fi visat niciodată să găsesc o persoană cu care să îi am”, spune Bianca, care încă lucrează ca artist transsexual, în timp ce Nick este managerul unui bar.