„Gala extraordinarǎ” pentru închiderea stagiunii la Opera Naţională Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică, 30 iunie, de la ora 18.30, în Sala Mare a Teatrului Naţional Iaşi, va avea loc „Gala extraordinară de Operă” pentru închiderea stagiunii 2012-2013 a Operei Naţionale din Iaşi.

Sub bagheta dirijorului Gabriel Bebeşelea, duminică,  vor concerta laureaţii Galei Premiilor Operelor Naţionale: mezzosoprana Iulia Merca (Opera Naţională Română Cluj-Napoca) - Cea mai bună solistă din România în 2013, tenorul Cristian Mogoşan (Opera Naţională Română Cluj-Napoca) – Cel mai bun solist din România în 2013, tenorul Bogdan Zahariea (Opera Naţională Română Timişoara) – Cel mai bun debut din România în 2013.

Participă soprana Anita Hartig

Spectatorii  o vor putea auzi pe soprana Anita Hartig ( 30 de ani  ), câştigătoare a numeroase competiţii naţionale şi internaţionale precum: „Hariclea Darclée” – Brăila 2005, „Ionel Perlea” – 2008, Concursul Internaţional de Canto al Operei Naţionale Bucureşti 2009.

Vor mai interpreta, în cadrul Galei, soliştii Operei ieşene: soprana Lăcrămioara Maria Hrubaru Roată - nominalizată pentru cea mai bună solistă din România în 2013, soprana Ana Maria Donose - nominalizată pentru cel mai bun debut din România în 2013 şi baritonul Jean Kristoff Bouton - nominalizat pentru cel mai bun solist din România în 2013.

Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia Operei (0332.888.448) la preţurile de 30 lei (stal), 20 lei (balcon) şi 50 lei (lojǎ).

Mai multe pentru tine:
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
O femeie va fi judecată după ce și-a furat propria mașină de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns
Tânărul care a primit premiul „Studentul român al anului în străinătate”. „Subliniază importanța cercetării mele“
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
Sorana Cîrstea, învinsă fără drept de apel de Iga Swiatek, în turul al treilea la Madrid. Ce a spus poloneza
Macron creionează o nouă viziune despre Europa: „Regulile jocului s-au schimbat”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”